Vesti - Euroleague -

Kaboklo: Imamo dobru hemiju, igramo odlično

Košarkaši Partizana upisali su i šestu pobedu u Evroligi, jer su savladali ekipu Monaka posle produžetka na svom parketu rezultatom 89:85.

Izvor: B92
Podeli
Starsport
Starsport

Centar crno-belih Bruno Kaboklo je na ovom meču sakupio 13 poena i šest skokova.

"Bila je teška utakmica, mi smo dobro startovali. Oni imaju dobar pa su se se vratili i utamica je bila neizvestna do kraja. Mi smo imali šest razlike, a onda je Majk Džejms pogodio trojke i odveo utakmicu u produžetke, gde smo se borili i na kraju došli do pobede", rekao je Kaboklo.

Kako ste se osećali posle trojke Majka Džejmsa.

"Nisam se osećao loše, jer smo otišli u produžetke. Samo smo morali da igramo još pet minuta da igramo dobru košarku i mislim da smo uradili dobar posao na kraju. Imao sam i ranije problema sa faulovima, znam kako da se izborim sa time,trudio sam se da ne budem toliko agresivan za neke faulove mislim da nisu bili, ali tako kako je. Na meni je da budem bolji od početka utakmice kako bi lakše igrao do kraja meča".

Manje od 48 sati do nove utakmice protiv Armanija.

"Očekujem istu utakmicu, borićemo se , popravićemo neke greške iz ove utakmice, mislim da smo sve bolji i bolji i nadam se da će tako biti do kraja takmičenja. Imamo dobru hemiju i igramo odlično", smatra Bruno Kaboklo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 144 sledeca idi na stranu