Vesti - Euroleague -

Tobi: Možda sam malo napet u EL VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde Majk Tobi izneo je očekivanja pred duplo kolo njegovog tima u Evroligi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Zvezda putuje na Pirinejsko poluostrvo gde će najpre igrati protiv Valensije.

Za Tobija će to biti susret sa timom čije je boje nekada branio.

"Dupla kola su važna za nas. Ako pogledate ekipe koje izbore plej-of, to je na osnovu toga kako odigraju dupla kola. Tako da želimo da pobedimo", rekao je Tobi koji je dodao da Valensija ima posebno mesto u njegovom srcu s obzirom na to da je reč o prvom klubu za koji je zaigrao u Evropi.

Okupljene novinare je zanimalo i šta je potrebno da bi partije iz ABA lige preneo na Evroligu.

"Mislim da sam stavio previše pritiska na sebe. Previše sam intezivan ili uzbuđen. Želim da igram dobro i kada je želja tolika, stvari ne idu tako. Treba da duboko udahnem, opustim se. Da verujem sebe i svoje saigrače, da i oni veruju u mene. Ako bih sa takvom atmosferom ulazio u mečeve Evrolige, ne bih imao toliki pritisak", dodao je Tobi.

Za kraj, osvrnuo se i na ponovni susret sa bivšim trenerom Duškom Ivanovićem. Zvezda će drugi meč u duplom kolu igrati protiv Baskonije koju sa klupe predvodi doskorašnji trener crveno-belih.

"Za nas je to samo još jedna utakmica da pobedimo. Koliko god je lepo videti trenera koji je, saglasan sam sa vama, bio tu kratak period, za nas je važnije da pobedimo bez obzira na to ko je u pitanju", zaključio je Tobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 144 sledeca idi na stranu