Vesti - Euroleague -

Lazić o povratku na teren: Sad da vam kažem, pa da i oni znaju VIDEO

Kapiten ekipe Branko Lazić smatra da Zvezda ima šanse da dođe do pobede na meču protiv Anadolu Efesa u 11. kolu Evrolige.

Izvor: B92
Podeli
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Crveno-beli su na učinku od 3/7, dok je Efes na 5/5

"Pa dobro ako sad krenemo da razmišljamo od početka, ali svakako treba ići od utakmice do utakmice. Ako sada vadimo neke brojke i da pravimo planove da se ne koncentrišemo na ono što je bitno a to je sutrašnja utakmica, jasno je da ćemo izugbiti fokus da nećemo sutra izaći spremni. Zato igramo sutra utakmicu kao da je fnale, i ako pobedimo zadržavamo šanse da se borimo za dalje, tako ćemo se spremati, tako ćemo igrati", kaže Lazić.

Kažeš igramo, znači igraš i ti ili ne.

"Pa ja sam deo tima, pa to ćemo videti: ja sam juče odradio prvi trening, danas drugi, iskoreno neveruje da su neke preveliku šanse tako da možda u nekoj narednoj utakmici, sutra su zaista male šanse, budimo realni posle mesec i po dana pauze".

Šta savetuješ saigračima.

"Pa sad da vam kažem javno pa da i oni znaju. Znamo ga nije on od juče ovde, dugo smo i on i mi u Evroligi, tako da tu nema nekih tajni. Siugran sam da ćemo svi zajedno i ja pored klupe probati da ih zaustavimo", zaključio je Lazić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 113 sledeca idi na stranu