Vesti - Euroleague -

Danteov otac oduševljen Arenom: Vidim ga kao igrača Partizana na duge staze

Košarkaši Partizana su slavili protiv Olimpijakosa sa 90:75 i tako se značajno približili plasmanu u plej of Evrolige.

Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Jedan od junaka pobede protiv aktuelnog lidera je bio i Dante Egzum koji je u nekoliko momenata svojim atraktivnim zakucavanjima još više podgrejao atmosferu u Areni.

Australijanac je za nekoliko meseci koliko je u dresu Partizana, izrastao u pravog lidera i jednog od najbitnijeg igrača crno-belih, a to je bilo evidentno i na utakmici protiv Olimpijakosa.

Jedan od 20.0003 navijača u Areni je bio Danteov otac koji je došao da podrži svog sina.

"Osećam se kao kod kuće. Jednostavno takav mi je osećaj i van dvorane, a posebno u dvorani gde je bilo prelepo. Sjajni navijači koji su od prvog momenta na nogama, navijaju za svoj tim, navijaju za mog sina. Prelepo veče, oduševljen sam". rekao je Sesil Egzum za Mocart sport.

Egzuma posle ovajvih izdanja u Partizanu mnogi već sele nazad u NBA ligu, gde je 2014. godine izabran za petog pika na draftu, ali Danteov otac ne misli tako.

"Vidim ga kao igrača Partizana na duge staze ako klub odluči da mu ponudi novi ugovor, prelepo mu je ovde, porodica takođe može da ga poseti pa ni to nije problem, vidim da se lepo oseća u Beogradu i klubu", smatra Danteov otac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 115 sledeca idi na stranu