Vesti - Euroleague -

Obradović: Moraćemo da igramo odbranu 24 sekunde

Košarkaši Partizana dočekuju u petak od 20 časova grčki Olimpijakos, u 30. kolu Evrolige.

Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

* Zvezda dočekuje Baskoniju, ostala samo teorija

Crno-beli će pred punom Štark arenom igrati protiv lidera najkvalitetnijeg evropskog takmičenja

Klub poziva navijače da strastveno bodre crno-beli tim, ali da podršku izražavaju u okvirima fer-pleja, bez bilo kakvih ispada koji bi mogli da "naruže sliku o najboljoj košarkaškoj atmosferi na Starom kontitnentu".

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su, značajno oslabljeni, izgubili u Pireju sa 87:58.

"Verovatno najteži mogući protivnik iz mnogo razloga. Igraju izvanredno. Za ovo vreme dok smo mi pauzirali odigrali su dve utakmice u grčkom prvenstvu veoma dobro, na način na koji i inače igraju. Ekipa u kojoj se sve zna. Sem primarnog kontra napada, tu je napad "5 na 5", igraju zaista izvanredno sa veliki protokom lopte i nema praktično nijednog šuta koji nije izgrađen i koji nije dobar šut. Prva stvar koju treba da shvatimo je da ćemo igrati odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to. Što se tiče njihove odbrane, tu su takođe neke zamke u pitanju, probali smo na ova četiri treninga da to pripremimo, pa ćemo videti kako će to da izgleda na utakmici", istakao je trener Partizana Željko Obradović.

Plejmejker crno-belih Jam Madar je takođe prokomentarisao sledeći meč.

"Srećan sam da se vraćamo da igramo pred punom Arenom, znamo da je rasprodata hala i kakva će biti atmosfera. Daćemo sve od sebe, biće veoma teška utakmica protiv veoma teškog rivala, moramo da budemo spremni na to. Taktički se pripremamo, pričamo, gledali smo video. Analizirali smo šta rade najbolje, pokušaćemo sve da uradimo i defanzivno i ofanizvno da dobijemo meč. Prvi put da smo imali dane za odmor, svi smo došli sveži. Idemo meč po meč",
istakao je Madar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 115 sledeca idi na stranu