Vesti - Euroleague -

Mijailović: Zvezda igra Evroligu rekreativno, a potrošila 100 miliona €

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se povodom poslednjih dešavanja i rata sa najvećim rivalom.

SS
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crvena zvezda je u sredu objavila novo saopštenje, a njen igrač Filip Petrušev je u policiji dao iskaz povodom fizičkog nasrtaja centra Partizana Matijasa Lesora na njega.

I dok Zvezda očekuje žestoku kaznu za Lesora, Mijailović "prozvao" je "večitog" rivala na temu njenih rezultata u Evroligi gde, kako je rekao, igra samo "rekreativne utakmice".

"Nemam nameru da rasipam energiju, ni svoju niti ljudi u klubu na dokone ljude koji igraju utakmice Evrolige rekreativno, jer su takmičarske šanse uspešno prokockali, pa sad imaju viška slobodnog vremena. Čeka nas važan meč u Istanbulu i fokusirani smo na to. A daktilografi što kucaju saopštenja, ako već nemaju šta drugo u životu da rade, neka pronađu propozicije ABA lige za nepoštovanje sponzorskih ugovora, ili neka nađu snimke kako Vildoza udara igrača u Zagrebu ili Kampaco kako krvnički odguruje igrača u tradicionalno toplom okruženju hale FMP-a. Što izbegavaju Skupštinu lige i stavljanje njihove samovolje u vezi sponzora na dnevni red", poručio je Ostoja Mijailović u izjavi za "Telegraf"..

Zatim se osvrnuo i na prozivku Zvezde u saopštenju u kom je Željko Obradović nazvan "licemerom".

"Kada licemeri nekoga nazivaju licemerom, to zvuči skoro kao kompliment. Pametnije bi bilo da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde koje za osam godina igranja Evrolige ima svega jedan Top 8, uprkos preko 100 potrošenih miliona, sa više poštovanja priča o jednom Željku Obradoviću, čoveku koji je više od polovine svoje trenerske karijere proveo učestvujući na F4 turnirima u koji je 9 puta bio prvak Evrope. Imaju oni dovoljno problema u svom dvorištu, ne znam zaista odakle im ideja da se bave nama. Bolje svojim navijačima da objasne kako već ne znam koji put gube utakmice u kojima vode 15 i više razlike. Meni to izgleda kao da bi opet da svoje brojne loše odluke iz ove sezone prikriju saopštenjima o zlom Partizanu. Pa dokle više? Ne znam ni medijima kako više nije mrsko da prenose sva ta naklapanja", rekao je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 115 sledeca idi na stranu