Vesti - Euroleague -

Partizan dočekuje Asvel – osveta ili?

Košarkaši Partizana od 20.30 časova dočekuju ekipu Asvela u okviru 22. kola Evrolige.

Podeli

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je dan pred utakmice sa Asvelom da njegova ekipa mora da popravi neke stvari koje je u prvoj utakmici slabo radila.

U prvom ovosezonskom duelu protiv Asvela, beogradski crno-beli su izgubili nakon neizvesne završnice sa 91:87.

"Oni su u poslednjem kolu Evrolige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, imali su neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo da vodimo računa", istakao je Obradović.

Bek "crno-belih" Danilo Andjušić se osvrnuo na kvalitete protivnika.

"Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of. Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekipe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igru. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas", zaključio je Anđušić.

Nakon gostovanja u Vilerbanu, crno-beli idu u Kaunas kod Žalgirisa, u petak od 19h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 107 sledeca idi na stranu