Vesti - Euroleague -

Ivanović: Dobro znam Kampaca

Trener Crvene zvezde, Duško Ivanović, najavio je prvi "večiti" derbi u okviru Evrolige i prokomentarisao potencijalni potpis Kampaca za crveno-bele.

Podeli
Foto: Srđan Stevanović/Starsport
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crnogorski stručnjak očekuje da Partizan pokaže jedno sasvim drugo lice u odnosu na prethodni derbi.

"Sve če se promeniti u odnosu na prethodni duel sa crno-belima. Druga utakmica, druga atmosfera, drugačiji Partzizan... Svaka utakmica je različita. Nadamo se da će atmosfera uticati pozitivno na nas. Svakom igraču bi trebalo da bude zadovoljstvo da igra pred 20.000 ljudi. Za nas to što je prvi derbi u Evroligi nije interesantno, gledamo ovu utakmicu kao još jedan susret sa Partizanom. I mi i Partizan ćemo se potruditi da izvučemo pouke iz prethodnog duela, a videćemo ko će u tome biti bolji," rekao je Ivanović, pa dodao:

"Rekao sam i pre prvog međusobnog susreta da je Partizan ekipa koja ima fantastičan napad. Videli smo iz njihovih duela protiv Budućnosti i Valensije da je neophodno igrati dobru odbranu. Imaju igrače veoma dobre u igri jedan na jedan, imaju dobar šut, trče dobro".

Slična očekivanja od "večitog" derbija ima i Luka Vildosa:

"Očekujem drugo lice Partizana, pokušaće nešto da promene, ali moramo da budemo spremni, da uradimo svoj posao. Radimo na detaljima i pripremamo se. Prvi put se igra derbi u Evroligi, ali smatram da neće biti velike razlike, derbi je derbi. U odnosu na prethodni jedina je razlika što ovaj put igramo u gostima. Očekujem da bude sjajno"

Na pitanje o dolasku Kampaca u redove crveno-belih, Argentinac kaže:

"Nisam se čuo sa Kampacom. Čuo sam za priče, ali namam predstavu kakva je situacija. Fokusiran sam na utakmicu, a naravno da bih bio srećan da dođe. On je moj prijatelj i bilo bi sjajno da dođe, ali ne znam ništa o tome."

Ivanović ističe kako ne zna da li će Kampaco potpisati za klub sa Malog Kalemegdana.

"Kampaco, znam ga dobro. Hoće u Zvezdu da dođe? Nemam pojma, stvarno."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 80 sledeca idi na stranu