SS

Kjelini: Pokazao sam Albi da nije u pravu

Kapiten Italije Đorđo Kjelini optimistično je najavio finale Evropskog prvenstva koje "azuri" u nedelju od 21 sat igraju protiv Engleske na "Vembliju".

Komentari 3
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Malo ko je u to verovao, čak i među igračima, osim selektora Roberta Mančinija.

"Ovo je za nas ostvarenje sna. Na početku smo mislili da je Manćini lud kada nam je rekao da bi trebalo da razmišljamo o osvajanju Eura. Sada nas centimetar deli od toga", rekao je Đorđo Kjelini pred finale.

U seriji su od 32 utakmice bez pobede u svim takmičenjima, ali će za rivala u borbi za trofej imati domaćina koji je do sada primio samo jedan gol, i to iz slobodnog udarca. Dakle, nijedan iz igre.

"Kejn će biti jako težak suparnik, uvek mi se sviđao. Kompletan je igrač i stalno napreduje, ali Engleska nije samo on. Protiv Danaca su im na klupi bili Griliš, Sančo, Rašford, Kalvert-Luin, Foden", analizirao je Kjelini.

Kapiten Italije je upitan i za situaciju sa Đordijem Albom uoči penala u polufinalu protiv Španije.

Alba je bio nervozan, a Kjelini nasmejan, štipao je kolegu, u šali ga nazvao "lažovom" i na kraju izgrlio, dok Špancu nije bilo ni do čega.

"Puno više toga se reklo nego što se zapravo desilo. Morali smo odabrati stranu na kojoj ćemo da šutiramo penale i sudija je rekao crveni na jednu stranu, plavi na drugu. Kada je novčić bačen Đordi je mislio da je on pobedio, ali ja sam u šali pokazao da nije tako", rekao je Kjelini.

Vesti

prethodna strana 1 / 33 sledeca idi na stranu