Spektakl: Garopolo u Rejdersima – Rodžers stiže u Njujork?

NFL prelazni rok je upravo počeo i već imamo neke spektakularne poteze.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/Godofredo A. Vásquez, File
Foto: Tanjug/AP Photo/Godofredo A. Vásquez, File

Džimi Garopolo je još jedan igrač na poziciji kvoterbeka koji dolazi iz sistema Bila Beličeka, a svojevremeno je menjao Toma Brejdija dok je ovaj bio pod suspenzijom.

Džimi Garopolo je potom napustio Nju Ingland Patriotse i svoje mesto pod suncem zatražio u Kaliforniji i San Francisko 49ersima, a sada je postao član Las Vegas Rejdersa.

Kako prenose američki mediji Džimi Garopolo i Las Vegas Rejdersi su se dogovorili za potpis trogodišnjeg ugovora vrednog 67,5 miliona dolara od čega je 34 miliona garantovano.

Ekipi iz Nevade je kvoterbek bio potreban pošto je nedavno Derek Kar otišao i postao slobodan igrač, a San Francisko se pojačao Semom Darnoldom na poziciji kvoterbeka.

Svojevremeno treći pik sa NFL drafta i momak koji je uz "Metallica – Enter Sandman" došao u ligu, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Najnersima.

Sprema se "blokbaster"

Već neko vreme se priča o odlasku Erona Rodžersa u Njujork Džetse, ekipu koja je i draftovala Sema Darnolda... Džetsi se muče sa pozicijom kvoterbeka već duže vreme i uvereni su da bi živa legenda Eron Rodžers bio taj pravi potez za njih.

Američki mediji prenose da je su se Njujork Džetsi i Grin Bej Pekersi već sve dogovorili, a da je zapravo Rodžers taj koji zadržava čitav posao.

Ovaj posao je sam po sebi interesantan jer su svojevremeno Pekersi trejdovali Breta Favra upravo u Njujork Džetse kako bi otvorili prostor Eronu Rodžersu, a i sada na klupi "Sireva" sedi jedan kvoterbek i čeka svoju šansu, a ime mu je Džordan Lav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.