Tom Brejdi u penziji – opet VIDEO

Tom Brejdi, američki kvoterbek iz NFL-a, objavio je da ide u penziju.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Posle 23 sezone je Tom Brejdi i zvanično odlučio da se povuče i odlazi u zasluženu penziju.

Najtrofejniji kvoterbek u istoriji lige je prema mišljenju mnogih i najveći svih vremena (GOAT) u ovom prelepom, ali nasilnom sportu.

Tom Brejdi je u svojoj velikoj karijeri čak sedam puta bio NFL šampion, šest titula ima sa Nju Ingland Patriotsima i jednu sa Tampa Bej Bakanirsima.

Njegovom pričom smo se bavili više puta o tome kako mu nisu davali velike šanse u NFL, a on napravio jednu od najvećih karijera ikada.

On je već jednom otišao u penziju, pa se brzo vratio na teren i relativno brzo eliminisan u plej-ofu ove sezone pošto su bolji bili Dalas Kaubojsi u prvoj rundi, tako da je ovaj scenario nekako i očekivan.

Pamtićemo ga po brojnim pobedama i uspesima, a mnogima će urezana biti pobeda protiv Atlanta Falkonsa 2019. godine kada su posle 3:21 na poluvremenu osvojili šampionsku titulu najvećim preokretom u istoriji Superboula.

"Dobro jutro svima, odmah ću preći na suštinu.

Idem u penziju. Zauvek.

Znam da je prošli put sve to izazvalo veliku gužvu i kada sam se probudio jutros pomislio sam – samo ću pritisnuti dugme za snimanje i javiću prvo vama.

Samo jednom možeš sa toliko emocija da odeš u penziju, a ja sam to već iskoristo prošle godine.

Hvala vam svima mnogogo. Svakome od vas. Mojoj porodici, prijateljima, saigračima, rivalima. Mogao bih tako da nabrajam zauvek.

Hvala vam što ste mi omogućili da živim svoj san. Ne bih promenio ni jednu jedini stvar.

Volim vas sve“, poručio je Brejdi u video poruci"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.