Brejdi dobija svoj "Poslednji ples" VIDEO

Dokumentarac posvećen Majklu Džordanu i njegovoj eri u Čikago Bulsima inspiracija je za još jednu priču o najboljem u svom sportu.

Izvor: B92
Podeli
Photo by Jim Rogash/Getty Images)
Photo by Jim Rogash/Getty Images)

Živa legenda NFL-a Tom Brejdi će dobiti svoj "Poslednji ples", dokumentarac od devet epizoda koji će takođe uraditi "ESPN".

Serijal koji će izaći 2021. godine će se dotaći najbitnijih momenata u Brejdijevoj karijeri, uključujući detalje iz svih devet Superboulova na kojima se našao kao kvoterbek Nju Ingland Petriotsa.

Brejdijev dokumentarac će se baviti i nekim sitnim, na prvi pogled nebitnim detaljima koji su se ispostavili kao ključni u njegovoj uspešnoj karijeri.

Jedan od ključnih ljudi u realizaciji ovog projekta biće Konor Šel, veteran koji je iskustvo dobio radeći izuzetno uspešne emisije "30 za 30", kao i izvršni direktor "Poslednjeg plesa" i dokumentarca o Brusu Liju koji bi uskoro trebalo da izađe.

"Devet Superboulova za 20 godina je uspeh kojem niko ne može da parira. Oduševljeni smo što ćemo moći da radimo sa Tomom Brejdijem, koji će se osvrnuti na devet sezona koje su mu obeležile karijeru i na momente koji su ga definisali", rekao je Šel.

Pogledajte trejler Brejdijevog "Poslednjeg plesa", koji će se zvati "Čovek u areni" (Man in the arena).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.