Emotivni govor Kepernika: Već tri godine bežite od istine VIDEO

Kolin Kepernik, kontroverzni kvoterbek, održao je otvoreni trening u Atlanti i najavio pokušaj da se vrati NFL-u posle tri godine odsustva.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Carmen Mandato/Getty Images
Photo by Carmen Mandato/Getty Images

Kolin Kepernike je šest godina igrao za San Francisko 49erse, sa kojima je otišao i na jedan Superbol gde su poraženi od strane Baltimor Rejvensa.

Posle toga su usledile nešto slabije Kolinove partije, problemi sa ugovorom kao i protesti zbog rasne neravnopravnosti zbog kojih ga nema u ligi od 2016. godine.

Posle otvorenog treninga, na kojem su ga gledale 24 ekipe, Kepernik je održao emotivni govor u kojem se zahvalio javnosti na podršci.

"Bitno je da ovo čujete. Vas napadaju poslednje tri godine, to rade i danas. Zahvalan sam vam na svemu što radite, što ste došli i što govorite istinu. Ja sam spreman već tri godine. Tri godine me sputavaju. Svi znaju zašto sam ovde došao i nemam šta da krijem", rekao je Kepernik.

On je pozvao vlasnike timova da "prestanu da beže".

"Sada čekamo 32 vlasnika i sve 32 ekipe da prestanu da se kriju. Da prestanu da se kriju od istine i od ljudi. Spremni smo da igramo za bilo koju ekipu. Otići ću na intervju sa bilo kojom ekipom, bilo kada. Bio sam spreman i i dalje sam spreman (da igram)", dodao je Kepernik.

Kako je potvrđeno iz NFL–a, snimak Kepernikovog treninga biće prosleđen svakoj od 32 ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.