Sjajna igra Bekama u pobedi Klivlenda

Drugo NFL kolo zatvoreno je pobedom Klivlend Braunsa nad Njujork Džetsima rezultatom 23:3 na njujorškom "Metlajf" stadionu.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Mike Lawrie/Getty Images
Photo by Mike Lawrie/Getty Images

Klivlend Braunsi su nakon katastrofalne igre u prvoj nedelji koju su obeležile kazne njihovih linijaša, pa i nekoliko loših odluka mladog kvoterbeka Bejkera Mejfilda uspeli da se vrate na pravi put i ubedljivo slave nad Njujork Džetsima.

Džetsi nisu baš najsrećnija ekipa, ostali su bez mladog kvoterbeka Sema Darnolda koji je oboleo od mononukleoze dok se Trevor Simijan povredio na utakmici i morao je da napusti meč.

Levion Bel, prva zvezda tima, imao je nekoliko odličnih trčanja i nesumnjivo je najznačajniji igrač ove njujorške franšize, dok su Braunsi sa druge strane bili veoma dobro raspoloženi.

Već u prvom drajvu je Odel Bekam Džunior imao hvatanje jednom rukom i pokazao zbog čega ga smatraju jednim od najboljih hvatača lige, ali je skrenuo pažnju nesporstkim stvarima jer je na ovom meču nosio sat vredan 2 miliona dolara, iako je na prošlom kažnjen zbog sata od 350 hiljada dolara.

Bekam je imao 161 jard hvatanjem, dok je Mejfild bacio 325. Na drugoj strani, pomenuti Levion Bel je istrčao 68 jardi, uhvatio 61, a Robi Anderson je zabeležio 81 jard hvatanjem.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.