Bakočević nakon "gušenja" Kroate u Beogradu: Grizao sam, udarao u genitalije... VIDEO

U Beogradu je u subotu održan FNC spektakl, a meč večeri odradili su Vaso Bakočević i "argentinski Hrvat" Francisko Kroata Bario.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Danima pre borbe je Bakočević pretio Bariju, nudio opklade da ga nijednom neće oboriti u parter, a na kraju je bio ugušen u drugoj rundi.

Posle meča se Vaso Bakočević oglasio na Instagramu i priznao poraz.

"Zamalo da završim meč u drugoj rundi kad sam ga imao u nokdaunu, ali preživeo je debeli, svaka čast. Izvinjavam se mom timu, po ko zna koji put, što sam ih izdao i ništa nisam slušao. Došao sam sa namerom da ga ugasim kao sijalicu, pa me ponelo malo. Svaka čast sudiji što me nije diskvalifikovao već mi samo dao minus poen i to dva puta", istakao je Bakočević i nastavio:

"Grizao sam, udarao glavom, udarao u genitalije kolenima i šakama i vređao Panćija od prve sekunde do zadnje, kao što sam i planirao. Publiko, hvala vam, volim vas i nadam se da ste se dobro zabavili. Svaka čast na organizaciji bilo je top. Panćoza, čestitam, ali moraš još da papiš, nisi bio blizu da me baciš, morao si kik da uhvatiš i jednom kad sam te izuvao u potiljak si iskoristio, ali sam ustao odmah. Šalim se, čestitam na pobedi. Ja sam u ponedeljak u sali, idemo dalje", napisao je Bakočević na Instagramu.

On je doživeo 23. poraz u MMA karijeri, uz 47 pobeda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.