Džons: Kažu da sam steroidaš i čudovište, to me boli

Džon Džons, jedan od najvećih MMA boraca ikada, otvorio je dušu u podkastu "Steve-O Wild Rides".

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* B92.net GOAT – rođeni šampion

Džon Džons je nedavno bio tema naše priče GOAT o najvećima ikada, a i mnogi ga smatraju za najvećeg svih vremena kako u poluteškoj kategoriji, tako i uopšteno.

I o toj "imaginarnoj trci" je Džons govorio u ovom podkastu, kao i o svom odnosu sa Dejnom Vajtom, planovima za budućnost i slično.

"Tokom čitavog života imam poraze. Od heroja do nule. Za pikograme mi govore svašta, a to ti ne daje nikakvu atletsku prednost... Govore mi da sam steroidaš i da sam čudovište i to me boli. To je moj poraz. Umrla mi je majka, to je poraz. Sestra mi je umrla od raka. To je poraz. Kada sam udario onu trudnicu i pobegao. Takođe poraz. Sve je to ponižavajuće. Imam toliko poraza u životu i moja karijera je pravi blagoslov, tako da ni penzija nije isključena", rekao je Džon Džons.

O potencijalnoj borbi sa Frensisom Nganuom, rekao je:

"U teškoj kategoriji se jače udara i lakše se dođe do nokauta. Ja sam se dugo borio sa teškašima, umem da se nosim sa njima. Brz sam i snažan, dobro se krećem i radiću stvari koje oni ne mogu. Frensis Nganu je jednostavan. Navikni se na najgori scenario: On te nokautira i slomi kost u licu. Ako se na to navikneš biće lakše. Ako to ne uradi, bićeš brz, rvaćeš se, radiš grepling i boriš se. Moraš da budeš svestan da može da te nokautira i da te uništi, ali ako se to ne dogodi, šta će? Da li je opasan? Jeste. Verujem da ću pobediti ukoliko me ne nokautira. Samo treba da preživim prvu rundu", kaže Džons.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.