UFC borac opljačkao banku i uzeo 53 miliona funti VIDEO

Bivši UFC borac je svojevremeno izveo pljačku banke i ukrao više od 50 miliona funti.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Li Marej je samo jedan u nizu taletovanih boraca koji zbog papirologije nisu uspeli da naprave veliku MMA karijeru, iako su imali talenat za UFC.

Li Marej se uglavnom borio u "Cage Warriors" organizaciji, jer zbog problema sa papirima nije mogao da bude stalan učesnik UFC.

Robi Loler, bivši UFC šampion, rekao je da je Li Marej među najsnažnijim udaračima sa kojima se ikada susreo, a svi znamo koliko je opasan udarač Robi Loler...

Dakle, Li Marej je neko ko u životu nije imao mnogo sreće s obzirom da je odrastao u opasnom kraju Engleske i da je od najranijeg doba morao da nauči da se bije, kako bi, jelte preživeo.

Naučio je mnogo više od toga i postao profesionalni borac, a nakon MMA karijere je pronašao novu karijeru – postao je pljačkaš.

Sa svojom ekipom je izveo jednu vrhunski isplaniranu i izrežiranu pljačku banke iz koje su izneli više od 53 miliona funti 2006. godine.

Nakon toga se Li preselio u Maroko, gde je godinama neometano trošio novac.

Ipak, jednog dana je uhapšen zbog posedovanja narkotika i korak po korak se sve slagalo dok nisu "prišili" pljačku Liju Mareju i njegovim saučesnicima.

Čovek sa jednom UFC pobedom u karijeri je 2009. godine osuđen na 25 godina zatvora. U zatvoru je nastavio da trenira i planirao da se možda jednog dana vrati u MMA, na šta je Dejna Vajt rekao:

"On je jedan vrlo strašan tip i to ne mislim kao borac".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.