Habib ne planira povratak: Ne mučite me, hoću da uživam u ovom trenutku

Habib Nurmagomedov je izjavio da nema u planu da se vraća borbama, bez obzira na izjavu agenta Dejne Vajta da "sledi nešto spektakularno".

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Oni su se nedavno sreli u Abu Dabiju gde su razgovarali o mogućnosti da sjajni bokser odradi makar još jednu UFC borbu.

Vajt je rekao da su razgovori bili pozitivni, ali je Nurmagomedov sada izašao sa sasvim drugačijim tumačenjem rekavši kako nema u planu da se vraća borbama.

"Morate da imate neku motivaciju, neku vrstu gladi da se borite. Ako niste gladni... U sportu sam mnogo godina, radio sam ovo celog svog života. Postigao sam mnogo, ali ne postoji neko sa kim trenutno želim da se borim. Znam da ima mnogo boraca koji bi voleli nešto da zarade, koji teže nečemu. Šta bih ja trebalo da uradim? Mnogi ljudi ne žele da razumeju moje gledište", rekao je Habib za ruski "Sport24".

Konor Mekgregor svakako pokušava da izdejstvuje njihovu novu borbu, ali za sada, nema čemu da se nada.

"Ako pričamo o mojim poslovnim projektima, ima mnogo toga planiranog. Borbe nisu deo tih planova. Treniram za sebe. Stvar koja mi pričinjava najveće zadovoljstvo je da treniram. Uživam u rvanju, trčanju, kada udaram bokserski džak... To radim celog žviota, nastviću da treniram, ali ako pričamo o borbama, stvarno ih ne planiram", jasan je Nurmagomedov.

On je ipak ostavio otvorena vrata rekavši kako niko ne zna šta nosi budućnost.

"Stalno se raspravlja o tome, vratiće se, neće se vratiti... Sada je 2021. Prošla je 2020. I mnogo toga se dogodilo. Ne znamo šta će biti 2022, 2023. Hajde da ne pričamo o tome. Niko ne zna šta nosi sutrašnji dan. Znam samo da nemam plan da se vratim u oktagon u skorije vreme. Ne mučite me, hoću da uživam u ovom što imam sad", rekao je Habib koji se povukao iz takmičenja u oktobru prošle godine.

Objavljeno je i da neće posmatrati meč između Mekgregora i Poarijea u Abu Dabiju narednog vikenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.