Konor "udario" na Habiba: On me se plaši!

Da li ćemo dobiti revanš superborbe Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora?

SNIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/Yuri Kochetkov
EPA-EFE/Yuri Kochetkov

Rivalstvo Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora je nešto što je u jednom momentu prevazišlo granice sporta...

Habib je lako pobedio Konora u tom prvom meču, a ukupno u karijeri ima skor od 29 pobeda i 0 poraza, više o Habibovoj karijeri možete čitati OVDE.

Nakon poslednje borbe kada je srušio Džastina Gejčija, Habib Nurmagomedov je najavio odlazak u penziju, ali Dejna Vajt smatra da postoji šansa da se vrati i odradi taj 30. meč i stigne do toliko željenih 30-0.

Konor Mekgregor se oglasio povodom potencijalnog povratka Habiba Nurmagomedova:

"On me se plaši. Siguran sam u to i ne krivim ga. Svestan sam sa čime se suočava, jer kada smo se borili on je pokazao svoju najbolju verziju, a ja svoju najslabiju. Ja to znam i on to zna. Želim da uništim tog čoveka u oktagonu, mogao je da vara ljude toliko dugo, ali tome je došao kraj. Ukoliko je, ipak, odlučio da se povuče, onda mu želim sve najbolje. Ja sam najbolji, na vrhu i to sam spreman da pokažem", rekao je Konor Mekgregor.

Kao glavni argument za Habibovo povlačenje navodio se manjak konkurencije, kao i činjenica da je lako pobedio svakog ko bi sa njim ušao u oktagon.

"To su gluposti. On se samo plaši da pokaže da je pravi borac. Kako možeš samo da se skloniš? Nejt Dijaz, Toni Ferguson, Čarls Oliveira ili revanš sa mnom? Toliko je opcija... Neka pokaže da se ne plaši, neka pokaže da je najbolji", rekao je Konor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.