"Pomozite mi da sahranim majku"

Iskusni MMA borac Brajan Karavej na društvenim mrežama je zatražio finansijsku pomoć kako bi sahranio majku.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Ethan Miller/Getty Images
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Brajan Karavej ima 10 borbi u UFC, a ranije je bio u dugogodišnjoj vezi sa MMA borkinjom Mišom Tejt, koja je 2014. godine Brajanovoj majci spasila život jer je dobila napad tokom ronjenja.

Brajanova majka je nedavno preminula. a on je pokrenuo akciju kako bi skupio 12.000 dolara kza saniranje troškova sahrane njegove majke, a za sada je skupio oko 4.000 dolara.

"Moja majka je preminula i sahrane su brutalno skupe. Nisam imao pojma koliko to zapravo košta, a ja svoju mamu volim više od svega. Ona je bila najsnažnija i najhrabrija žena koju sam ikada upoznao. Njeno srce je bilo od zlata i videla je samo dobro u ljudima. Nije bila majka samo meni već mnogima i dala bi sve što ima da nekome pomogne. Zbog svega što je uradila tokom života odužio bih joj se sahranom kakvu zaslužuje jer želim da proslavim njen život. Mrzim što ovo radim i što molim za pomoć, ali pomozite mi da organizujem sahranu za svoju majku. Donirajte, delite ovo, novac je preko potreban. Moram da se brinem o hendikepiranom ocu i nećaku povrh svega", napisao je Brajan Karavej na svom "Instagram" profilu.

Brajan ima 35 godina i MMA borbe su trenutno poslednja stvar o kojoj razmišlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.