Teške reči Fergusona: Habib je ponovo pobegao, on i Konor su kukavice

Sve je izvesnije da će svetski MMA spektakl između Habiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona ponovo biti otkazan.

SSIzvor: B92
Podeli
Photo by Ethan Miller/Getty Images
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Poslednji zakazani termin je bio 18. april u SAD, ali će najverovatnije po peti put biti pronađen novi.

Ruski borac je na Instagramu objavio da će se borba odložiti, a ubrzo je to potvrdio i UFC. Sada se čeka još samo zvanična potvrda.

"Čini se da bi ceo svet trebalo biti u karantinu, vlade svih država, zvezde delom sveta pozivaju ljude da ostanu kod kuće i slede sigurnosne savete kako bi se smanjilo širenje virusa, a Habib je jedini koji je oslobođen svih obaveza i tu je da zastupa slobodnu volju i trenira i leti svetom, sve radi borbe?", pitao se Habib.

"Sve razumem i definitivno sam više uznemiren od vas što se tiče odlaganja borbe. Imao sam niz planova nakon borbe, ali to sad ne mogu kontrolisati. Najveće zemlje i najveće firme našeg vremena su šokirane događanjima, svaki dan situacija se neočekivano menja. Ali Habib bi još uvek trebalo da se bori, da li je to ono što mislite? Pazite na sebe i stavite se u moje cipele", napisao je u svojoj objavi Nurmagomedov.

Međutim, Ferguson smatra da bi borba ipak trebalo da se održi i bio je veoma ljut.

"Habib je znao da se neće boriti, ponovo je pobegao kao p***a. Imao je priliku da dođe u SAD. Habib i Konor (prim.aut. Mekgregor) su obične kukavice. Trebalo bi mu oduzeti pojas!", grmi Ferguson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.