Gejtdži nokautirao Seronija, želi Habiba ili Tonija

UFC Vankuver je doneo interesantnu borbu Donalda Seronija i Džastina Gejtdžija koja je okončana tehničkim nokautom u prvoj rundi.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Gregory Shamus/Getty Images
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Očekivali smo spektakl u Vankuveru i spektakl smo i dobili, pa su "čelične pesnice" Džastina Gejtdžija nanele veliku štetu "Kauboju" Seroniju.

Gejtdžijev desni kroše je pogodio pravo u bradu Donalda Seronija i taj kroše ga je uzdrmao, pa je usledilo još nekoliko snažnih udaraca u "Kaubojevo" lice, pa je postalo jasno da se sprema nokaut.

Gejtdži je udario Seronija još nekoliko puta dok je urlao na sudiju koji kasno ulazi da zaustavi borbu, što je nešto što se ne viđa baš svaki dan.

Ovo je bila treća uzastopna pobeda Gejtdžija koja dolazi nokautom u prvoj rundi, a kada je u oktagonu upitan koga želi za sledećeg protivnika Konora Megregora ili Habiba Nurmagomedova, Gejtdži je odgovorio:

"Irac (Konor Mekgregor) se povukao, želim pravog borca. Želim pobednika iz duela Toni Ferguson Habib Nurmagomedov. Želim Habiba pre nego što se povuče, a ako Toni pobedi... Mislim da niok ne želi da propusti tu borbu. Mogli bismo da napunimo stadion milionom ljudi", rekao je Džastin Gejtdži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.