Spektakl! Nganu nokautirao Dos Santosa posle 70 sekundi VIDEO

Subotnje UFC veče donelo nam je spektakularnu borbu između Frensisa Nganua i Žuniora dos Santosa koja je završena nokautom posle svega 70 sekundi.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Emmanuel Wong/Getty Images
Photo by Emmanuel Wong/Getty Images

Mineapolis je bio domaćin fantastične, istini za volju, kratke borbe u kojoj su glavne uloge imali Frensis "Predator" Nganu i Žunior "Sigano" dos Santos.

Borba Predatora i Sigana je trajala oko 70 sekundi, a završena je strahovitim nokautom koji je već obišao svet. Kamerunski borac je meč otvorio sa dva opasna lou kika, a dos Santos je znao kako da odgovori, uhvativši ga na "krivoj" nozi i počistivši ga.

Brzo se Nganu pridigao i pokušao da udari dos Santosa iz okreta, ali se ovaj na vreme distancirao. Već naredni napad je bio izuzetno munjevit i opasan. Nganu je napao dos Santosa levim krošeom i za tren oka se Brazilac našao uz žicu, ali je uspeo sjajnom bočnom kretnjom da se iščupa i vreti u centar oktagona.

U narednih nekoliko sekundi greška Žuniora dos Santosa skupo ga je koštala. Neoprezno se zaleteo desnim krošeom na Nganua, koji je to uspeo da eskivira i o u tom momentu Sigano okreće leđa kako bi se izvukao iz nevolje, ali je Nganu to odlično prepoznao i ugrozio ga desnim krošeom, pa je usledio udarac u bradu i tu je priči bio kraj.

Nganu je na podu završio posao i Herb Din nije imao izbora osim da prekine borbu. Frensis Predator Nganu je tako došao do trećeg uzastopnog nokauta i sada je izazivač za šampiona teške kategorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.