"Dao sam 250.000 dolara ženi koju je ujeo moj tigar" VIDEO

Čuveni američki bokser Majk Tajson ispričao je interesantnu anegdotu o svom ljubimcu, tigru.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Rich Polk/Getty Images for iHeartMedia
Photo by Rich Polk/Getty Images for iHeartMedia

Majk Tajson polako otkriva mnoge zanimljivosti iz svog života, pa nam je nedavno ispričao kako je uživao u velikoj količini novca i žena.

Sada je Majk razgovarao sa čuvenim reperom "Fet Džoom" i on ga je upitao da li je istina da je Tajsonov tigar preskočio ogradu i napao komšiju.

"Ne, ne, to nije tačno. Neko je preskočio ogradu i došao da se igra s mojim tigrom. Problem je bio što tigar tu gospođu nikada ranije nije video, ali ona je ušla u njegovo stanište. I ona je htela mene da tuži, iako je upala na moj posed. Ma, ja sam tada imao baš mnogo novca i dao sam joj 250.000 dolara jer je bila toliko sje***a. Ne možeš da veruješ šta tigar može da uradi sa ljudskim mesom... Bio sam vrlo glup, ne možeš da pripitomiš tigra, on može da te ubije iz puke slučajnosti. Prejaki su, a to ne osete kad se igraš s njima malo grublje. Udare te malo jače i mrtav si. Mnogo sam voleo tigrove, spavali smo zajedno, ali sam dobio edukaciju i shvatio gde sam grešio. Nisam trebao da ih imam u kući", kaže Majk Tajson.

Ovaj razgovor je vođen putem "Instagrama".