Sve je spremno za najposećeniju uličnu trku u Srbiji

Tradicionalna 14. "Trka prijateljstva", koju organizuje Atletski klub Hajduk i maraton tim Kula, održaće se 17. juna u Kuli.

Izvor: B92
Podeli
Dusan Milenkovic/Starsport.rs
Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Trka koja se prepoznaje po druželjubivosti, toplini, bogatim startnim paketima, vrednim nagrada i tombolom čini je već godinama jednom od najposećenijih i najomiljenijih uličnih trka među trkačima iz zemlje i regiona.

“Od Trke prijateljstva kao i svake godine može da se očekuje mnogo više od prethodnih izdanja. Ove godine je poseban fokus usmeren na dečije trke. Spremamo bogate startne pakete, raznovrstan program na dan trke, organizovan prevoz iz Beograda, a nakon trke druženje, tombola i kupanje na bazenu”, rekao je Zdravko Mišović, predsednika Atletsksog kluba Hajduk maraton tim Kula i organizatora Trke.

Za trku na 5km, 10km i nordijsko hodanje 5km prijave se vrše na sajtu trka.rs.

Pored trka za odrasle, biće organizovano i nekoliko dečijih trka.

"Ovo godine Trka prijateljstva ima najveću podršku sa svih strana, samim tim će biti bolja i bogatija u svakom smislu: veći broj učenika, veći broj dece na dečijim trkama, veći nagradni fond, kategorije, bogatiji startni paket, mnogo sadžaja i zabave, veći broj tombola, još više fotografa, druženje kakvo do sada nije bilo ni na jednom trci", rekao je Mišović.

Ono što čeka trkače u Kuli su vredne novčane i robne nagrade, organizovan prevoz iz Beograda, profesionalni fotografi, a nakon trke druženje i kupanje na bazenima u Kuli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.