Emotivna poruka Ivane Vulete VIDEO

Ivana Španović oglasila se na Instagramu nakon osvajanja bronzane medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Vuleta: Ima dana kada ne ide

Vuleta je skokom 6,79 metara vodila do četvrte serije, ali tada je prvo Nemica Malaika Mihambo skočila 6,83, pa onda su se ređali skokovi srebrne Italijanke Larise Iapićino (6,97) i zlatne Britanke Džazmin Sojers (7m)

Ivana je znala da odgovori u petoj seriji sa skokom od 6,91, ali nažalost više od toga nije mogla. Tako nije uspela po četvrti put da osvoji zlato.

Sojers je skokom od sedam metara, odradila najbolji skok na svetu ove sezone i na kraju se ispostavilo da je to bilo dovoljno za zlatnu medalju.

"Hvala vam što ste me podsetile šta je čista radost i ljubav! Ne mogu biti ponosnija na vas dve. Iznad svega, suočavajući se sa rupturom Ahilove tetive u poslednje dve nedelje, ovu medalju je bilo najteže osvojiti, ali u kojoj sam uživala svim srcem", poručila je Vuleta.

"Ima dana kada ne ide"

Vuleti je ovo bila peta bronza u karijeri, a ima još sedam srebrnih medalja i deset zlatnih, uključujući prošlogodišnje Evrpsko prvenstvo.

"Dala sam sve od sebe, al jednostavno ima dana kada vam nešto ide i dana kada ne ide sve po planu. Pokušala sam da uradim sve, bila sam spremna za taj skok, ali šta je tu je, nakon svega ne mogu da ne budem ponosna", rekla je Vuleta za "RTS".

Srbija je takmičenje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu završila sa dve bronzane medalje, nakon što je Elzan Bibić bio treći u trci na 3.000 metara.

Pogledajte kako je izgledalo Vuletino finale u Istanbulu u nedelju popodne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.