Vuleta: Ima dana kada ne ide

Srpska atletičarka Ivana Vuleta kaže da je dala sve od sebe u finalu skoka udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvo u Istanbulu.

MTIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ona nije uspela po četvrti put da osvoji zlato – pripala joj je bronza.

"Dala sam sve od sebe, al jednostavno ima dana kada vam nešto ide i dana kada ne ide sve po planu. Pokušala sam da uradim sve, bila sam spremna za taj skok, ali šta je tu je, nakon svega ne mogu da ne budem ponosna", rekla je Vuleta za "RTS".

U prvoj seriji Vuleta je skočila 6,76 metara, u drugoj 6,79, a u trećoj 6,66 metara. Ona je u četvrtoj seriji zabeležila 6,77 metara, a u poslednjoj šestoj 6,90 metara.

"Mnogo sam srećna što je današnje takmičenje izgledalo baš ovako. Srećna zbog Džasmin i Larise privatno se družimo i mnogo sam srećna zbog njih, sada kada njih vidim kako izgleda kada osvajate prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom medaljom, nekako i meni prorade emocije. Nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram biti ponosna pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim sa povredom, tako da - dobro je", dodala je ona.

Srbija je takmičenje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu završila sa dve bronzane medalje, nakon što je Elzan Bibić bio treći u trci na 3.000 metara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.