- Komentari -

Dijego, ali ne Maradona

US Open nam je ponudio mnogo lepih i inspirativnih priča. Poučnih, u svakom slučaju. Recimo kako se iz skromnog okruženja može doći do velikih visina.

Z.K. Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Kako je dobro sad kad su se nolovci vratili u klupe, najzad može čovek da prati ovaj turnir s uživanjem. Ovaj mali Dijego ima potencijala da stigne do 4 najbolja, bez problema. Ako Stan the Man kojim slučajem dobije Memedeva, izgubiće od Rodžera, kao i obično. Bilo bi lepo videti mladu nadu kako odmerava snage sa najboljim svih vremena.
    (tennys, 3. septembar 2019 21:13)

    # Link komentara

  2. @lucia druze nemoj da pises kad ne znas.
    (120, 3. septembar 2019 16:59)

    # Link komentara

  3. @Lucia di Lammermoor

    Ko brine? Puno nas bi volelo da doktor Rožer osvoji 21 u nedelju. Milioni njegovih navijača širom sveta to priželjkuju.
    (dare, 3. septembar 2019 16:46)

    # Link komentara

  4. Zoran piše odličan tekst o tendenciji da oprema i defanziva unište lepotu igre, a vi brinete da li će Federer da osvoji 21. titulu i odmakne Novaku. Novak da bude srećan što je dogurao do 33. godine kao vodeći, iako je očigledno da je na kraju uspešne defanzivne karijere. Američki tenis uvek je bio ofanzivni, Novak ne igra po njihovom ukusu, možda je i zato tamo manje omiljen. Prebacivanje loptice, po 20-30 puta, i čekanje da protivnik pogreši, Amerima ne deluje "viteški". Promeniti stil ili Amere, možda je to dilema?
    (Lucia di Lammermoor, 3. septembar 2019 13:46)

    # Link komentara

  5. Samo se nadam da ce Nadal ili neko od ovih drugih igraca osvojiti Us Open,jer ako osvoji Federer,ode na 21 slem,i tesko to moze Novak vise stici.Onda vjerovatno ni Nadal ni Novak vise ne bi imali sanse da stignu Federera,posebno zato sto sada polako ali sigurno dolaze ovi mladji teniseri.
     (Sinisa, 3. septembar 2019 13:08)

    # Link komentara

  6. Ko su Ubaldo, Luka, Andrea i Ćezare?
    (no1, 3. septembar 2019 12:59)

    # Link komentara