Vesti -

Uzmi račun i pobedi: Dodeljena još dva stana u BG

Beograd -- U trećem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" glavnu premiju- stan u Beogradu dobili su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinaca

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Za razliku od prethodna dva izvlačenja, kada je izvučen jedan dobitnik, večeras su dodeljena dva stana i to površine 51 kvadrat i 52 kvadrata.

Dosad su izvučeni dobitnici 12 automobila "fijat 500L", kao i dobitnici dva letovanja u Grčkoj i putovanja u Pariz i Njujork.

U trećem izvlačenju učestvuje oko sedam miliona koverata, a dodeljuje se 179 nagrada koje su vredne više od 31 milion dinara.

Nagrade su iz specijalnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvlačili bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće već u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rsi Radio televizije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.