Vesti -

Srbija: Ikea traži najviše radnika do sada

Beograd -- Kompanija Ikea objavila je da će raspisati konkurse za zapošljavanje 250 novih radnika, što je najveći talas zapošljavanja te kompanije u Srbiji.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Ikea
Foto: Ikea

U periodu od 20. do 29. januara i od 27. februara do 7. marta biće objavljeni konkursi za radnike u odeljenjima prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektom, odnosa s kupcima, procene štete i popravke nameštaja, dostave proizvoda, hrane, u kontakt-centru i kolege za rad na kasama, piše u saopštenju.

Prijave zainteresovanih kandidata primaju se preko zvanične internet-stranice Ikea Srbija, na kojoj se mogu naći sve informacije o postupku zapošljavanja, a prvi korak je podnošenje biografije.

Nakon pregleda pristiglih biografija slede telefonski intervjui, a potom i razgovori uživo, kao i procenjivanje kandidata kroz tzv. evaluacioni centar, gde se, osim poslovnih veština, procenjuje i usklađenost ličnih vrednosti kandidata sa vrednostima kompanije Ikea.

Ikea podseća da je u prethodnim mesecima zaposleno 50 radnika.

Robna kuća IKEA u Beogradu otvara se na leto 2017. godine, u Bubanj Potoku. Ukupno će biti zaposleno oko 300 ljudi koji će se brinuti za oko tri miliona posetilaca, koliko se očekuje u prvoj godini poslovanja, kao i za više od 9.500 proizvoda, koliko će biti u asortimanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.