Vesti -

Još dva dana za prijavu za Executive/MBA stipendije

Preostalo je još dva dana do isteka roka za prijavu na ovogodišnji stipendijski proces poslovne škole COTRUGLI. Ambiciozni pojedinci priliku za osvajanje MBA ili Executive MBA stipendije mogu iskoristiti do 12. aprila 2017.

Podeli

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije u svetu. Budući da povezuje praksu i teoriju, program je od izuzetne važnosti za svakoga ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj. Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promena u načinu razmišljanja i razvoj samosvesti koji je ključan u boljem donošenju odluka i napretku u karijeri.

Suprotno od uvreženog mišljenja, ekonomisti čine tek deo grupe polaznika (30%), a veliku vrednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više i inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci itd.

Pored sticanja znanja i unapređenja veština koje smatram da su mi neophodne u donošenju dnevnih poslovnih odluka, zaista verujem da me je pohađanje COTRUGLI EMBA programa takođe učinilo boljim liderom. Učenje o novim poslovnim trendovima mi je pomoglo da promenim sopstveno razmišljanje, kao i da premostim određene prepreke u poslu koje su mi bile nametnute od strane prethodnog školovanja. Konačno, učenje na bazi iskustva i znanja mojih kolega, kao i razmatranje ličnih poslovnih izazova iz njihovog ugla je, po mom mišljenju, najveća vrednost COTRUGLI EMBA programa.
Damjan Đokić, Marso Gume DOO, Managing Director

COTRUGLI obezbeđuje veliku priliku za učenje različitih stvari i u isto vreme omogućuje veliku šansu za stvaranje ličnih veza. Škola pokazuje visok nivo fleksibilnosti sa ciljem da obezbedi najlakše uklapanje ličnih i obrazovnih obaveza. Osoblje škole daje ogromnu podršku i iskazuje kooperativnost, sa ciljem da edukaciju učini lakšom, omogućujući da se fokusiramo na zadatke. Profesori poseduju veliko iskustvo i spremni su da odgovore na sva pitanja.
Predrag Kovačić, GRUNDFOS SRBIJA, Production Technology Group Leader

COTRUGLI EMBA program mi je omogućio da usvojim nove, primenljive sposobnosti i šire poslovno znanje, kao i holistički pristup razumevanju i rešavanju poslovnih problema. Kroz ovaj program, dobila sam uvid u različite menadžment i liderske metodologije, ali i u različitu poslovnu praksu. Odlični profesori i iskusne kolege su mi pomogli da dobijem novu perspektivu sveta, koja mi pomaže da budem uspešnija u današnjem globalnom poslovnom okruženju.
Jelena Porej, Groundlink doo Beograd, Global HR Director

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodeljuje MBA i Executive MBA stipendije, u iznosu od 200.000 evra. Ako ste do sad stekli minimalno petogodišnje relevantno radno iskustvo na pozicijama srednjeg ili višeg menadžmenta, završili ste fakultet i znate engleski jezik, prijavite se za EMBA stipendije. Vrednost EMBA programa iznosi 18.000 EUR + PDV, a dodeliće se šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto školarine.

Ako ste stekli minimalno trogodišnje relevantno radno iskustvo, završili fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za MBA stipendije čija je vrednost 10.000 EUR + PDV. Dodeliće se šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto ukupne školarine.

Prijavite se do 12. aprila na sajtu: http://scholarships.cotrugli.org/serbia/?utm_source=B92&utm_medium=last_call