Vesti -

Osvojite Executive/MBA stipendije u vodećoj poslovnoj školi

Vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School, dvanaestu godinu zaredom dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije ambicioznim pojedincima svesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.

Podeli

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je vodeći standard poslovne edukacije u svetu. Program je od izuzetne važnosti za svakoga ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promena u načinu razmišljanja i razvoj samosvesti koji je ključan u boljem donošenju odluka i napretku u karijeri.

Posebno je važna činjenica kako MBA povezuje praksu i teoriju, a to je nešto što je izuzetno korisno za dalji razvoj u poslovnom svetu.

MBA isto tako izaziva već postavljene navike polaznika, a usmerava ih i prema onome što je potrebno da postanu senior menadžeri i/li bolji lideri.

Suprotno od uvreženog mišljenja, ekonomisti čine tek deo grupe polaznika (30%), a veliku vrednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više i inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci, itd.

MBA zahteva puno rada usred mnogima već veoma dinamičnog perioda u životu. Čitanje, pisanje, zadaci, ispiti, rasprave i grupni rad… troši vreme koje mnogi nemaju, a to sve utiče i na posao, porodicu, vezu ili bilo koji deo privatnog života.

Mnogi nisu spremni odreći se toga, a o tome govori podatak kako će samo jedan od 200 menadžera završiti MBA. Ako se nalazite među onima koji su spremni uložiti u znanje, umrežavanje i karijeru te postati lideri, prijavite se na stipendije koje dodeljujemo u iznosu od 200.000 evra!

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI Business School je jedna od 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svetu. Okuplja uspešne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake, a trenutno ima čak 1800 polaznika i alumnija. Prednosti COTRUGLI poslovne škole su:

Alumni

Najveća poslovna mreža u Jugoistočnoj Evropi, čini je čak 1.800 pojedinaca koji su od velike važnosti u uspostavljanju vrednih poslovnih kontakata.

Akreditacija

AMBA akreditaciju poseduje 2% poslovnih škola u celom svetu, a 91% članova AMBA-e je ocenilo kvalitet njihovih poslovnih škola, predavača i kurikuluma sa “Excellent” ili “Good”.

Top Faculty

Predavači na COTRUGLI Business School su renomirani stručnjaci i vrhunski konsultanti iz celog sveta, a prosečna ocena koju studenti daju predavačima iznosi 9,15.

Profil studenata

Naši studenti imaju prosečno 5 godina (MBA) i 15 godina (EMBA) radnog iskustva. Isto tako, više od 70% studenata nalazi se na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama u regiji. Zanimljivo je kako COTRUGLI ima polaznike 15 nacionalnosti, a od čega je 39% žena. Prosečna starost EMBA polaznika u COTRUGLI Business School je 35 godina, dok je prosečna starost MBA polaznika 30 godina.

Fleksibilnost programa

Program zahteva minimalnu odsutnost sa posla, a maksimalan povrat investicije kroz rad na vlastitim poslovnim slučajevima. Predavanja se najčešće održavaju od petka do nedelje, jednom mesečno.

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodeljuje MBA i EMBA stipendije, u iznosu od 200.000 evra. Ako ste do sad stekli minimalno petogodišnje relevantno radno iskustvo na pozicijama srednjeg ili višeg menadžmenta, završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za EMBA stipendije. Vrednost EMBA programa iznosi 18.000 EUR + PDV, a dodeliće se šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto školarine.

Ako ste stekli minimalno trogodišnje relevantno radno iskustvo, završili fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za MBA stipedije čija je vrednost 10.000 EUR + PDV. Dodeliće se šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto ukupne školarine.

Prijavite se na sajtu: http://scholarships.cotrugli.org/serbia/?utm_source=B92&utm_medium=PR