PR

Zašto je digitalna pismenost neophodna svakom poslovanju?

Živimo u vremenu kada je tehnološka pismenost neophodna za dostizanje ličnih ambicija. Kada govorimo o tehnološkoj pismenosti odlično poznavanje Windows operativnog sistema više nije dovoljno. U skladu sa poslom koji želite da radite savladajte praktične veštine koje će vam omogućiti da postanete dobro plaćeni profesionalci u svojoj struci.

biz: pr sreda 8.11. 09:41 Komentara: 0

Predrag Ćirković: Podrška digitalnoj transformaciji

1. Koji su planovi kompanije SAP West Balkans?

Naši planovi su da, uz rast koji ostvarujemo kao kompanija na regionalnom tržištu, pojačamo i svoje prisustvo zapošljavanjem mladih i perspektivnih kadrova. Nadamo se da ćemo na ovaj način uspeti da našim klijentima obezbedimo sve bolju podršku kako u održavanju već implementiranih rešenja tako i u implementaciji SAP inovativnih rešenja nove generacije. U našim planovima se jasno vidi odluka da se kompanija SAP pozicionira kao jedan od vodećih partnera na polju digitalne transformacije kako u javnom tako i u privatnom sektoru.

biz: pr petak 3.11. 14:06 Komentara: 0

Kako da nedelju štednje pretvorite u DECENIJE ŠTEDNJE!

Poslednjih godina kamate na štednju u bankama su znatno pale, ispod 1% godišnje. Istovremeno cene energenata rastu iz godine u godinu povećavajući troškove stanovanja. Zato pravo rešenje može biti investicija u materijale za gradnju ili izolaciju stambenog prostora koji će praktično sami sebe otplati kroz osetno niže račune za grejanje, a tokom narednih decenija vam dopunjavati kućni budžet bolje od štedne knjižice!

biz: pr utorak 31.10. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 24 idi na stranu