PR

Rekordna uskršnja donacija Banci hrane

Prikupljeno 15 tona namirnica za najsiromašnije

Prvi put otkako postoji u Srbiji, Banka hrane je u samo jednom danu primila rekordnu donaciju od 15 tona osnovnih životnih namirnica. Veliku uskršnju humanitarnu akciju „Pomažemo zajedno“ organizovala je Delez Srbija (Maxi, Tempo i Shop&Go) zajedno sa kompanijama: Štark Atlantic Grupe, Coca-Cola HBC Srbija, Delta holding (Yuhor, Danubius, Fun&Fit, voćnjak Podunavlje Čelarevo), Victoria Group, MK Group (sa kompanijama članicama Sunoko i Carnex), Imlek, Somboled, Unisol Grupe (Polimark), Moć prirode, Podravka i Nestle koje su zajedno prikupile preko 7 tona hrane. U akciji su učestvovali i potrošači koji su takodje donirali nešto više od 7 tona hrane u 108 radnji Maxi, Tempo i Shop&Go.

biz: pr četvrtak 13.04. 13:00 Komentara: 0

Turska pred velikim izazovom - demokratija i/ili diktatura?

U decembru prošle godine vladajuća stranka u Turskoj predstavila je skup ustavnih amandmana čiji je cilj da u osnovi promene način na koji se upravlja Turskom. Kontroverzni nacrt najvišeg pravnog akta nastoji da zameni sadašnji parlamentarni sistem sa predsedničkim i utre put aktuelnom predsedniku Redžepu Erdoganu koji je na vlasti poslednjih 13 godina da postane jedini organ izvršne vlasti u zemlji. Za prihvatanje ovih amandmana će se glasati na referendumu koji je zakazan za 16. april ove godine.

biz: pr sreda 12.04. 09:30 Komentara: 0

Britanija krenula putem NEZAVISNOSTI! Šta će biti sa funtom?

23. juna 2016. godine Velika Britanija je glasala na referendumu da li želi da izađe ili ostane u Evropskoj uniji. Za izlazak je glasalo 51,9% građana ili preko 17 miliona, što je uticalo da od tada do nedavno funta padne na najniži nivo u poslednjih 30 godina u odnosu na dolar, ali znatno oslabi i u odnosu na evro.

biz: pr sreda 5.04. 10:22 Komentara: 0

COTRUGLI polaznik govori o Executive/MBA stipendijama

Kosta Andrić je izvršni direktor ICT Hub-a. Iako je po zanimanju diplomirani pravnik, karijeru je posvetio vođenju projekata i organizacija sa ciljem da pozitivno utiče na zajednicu. Jedan je od predvodnika beogradske Kancelarije za mlade koja je pokrenula veliki broj novih servisa, a pored toga je radio i kao konsultant za međunarodne organizacije koje se bave volontiranjem i korporativnom društvenom odgovornošću.

biz: pr utorak 4.04. 14:00 Komentara: 0

Don Don 100% crni hleb - kako ga prepoznati?

Potrošači u Srbiji nisu do sada imali baš priliku da na policama pekara i supermarketa kupuju 100 odsto crni hleb od brašna T1100. Ono što smo pod tim imenom viđali i kupovali uglavnom su specijalne vrste hleba ili jednostavno hleb “obogaćen” bojom, u kojima su mešane vrste brašna, ali i dodavane razne druge pomoćne materije. Otuda i ne čudi što potrošači i ne znaju da prepoznaju potpuno crni hleb, koji, gle čuda, to baš i nije. Kako to?

biz: pr petak 31.03. 16:00 Komentara: 0
strana 1 od 19 idi na stranu