Dočekajte spremni kraj krize: Besplatni online kursevi na BusinessAcademy

Pandemiji se još ne nazire kraj, a broj otpuštenih zbog ekonomske krize koja je usledila raste iz dana u dan. Međunarodna organizacija rada upozorava na potencijalnih 25 miliona otkaza. Ipak, nije sve tako crno. Ova kriza takođe predstavlja šansu da se ovlada dodatnim veštinama i poveća vrednost na današnjem nestabilnom tržištu rada. A prilike da steknete profesionalne sposobnosti postoje.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Besplatne profesionalne obuke svake nedelje

Da vam ovaj period prođe u produktivnosti, ličnom i profesionalnom napretku, potrudila se BusinessAcademy. Ova obrazovna institucija, na kojoj se već dugi niz godina pored tradicionalnog sprovodi i online obrazovanje polaznika, potrudiće se da vam dani izolacije prođu brže, ali i da se pripremite za dane koji dolaze. Jednom nedeljno moći ćete da slušate neki od kurseva iz njihove bogate ponude.

Njihova platforma za učenje na daljinu, preko koje se na hiljade sertifikovanih profesionalaca obrazovalo za rukovodeće pozicije, za potrebe pohađanja besplatnih kurseva, od sada vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Distance learning platforma BusinessAcademy predstavlja rezultat višegodišnjeg udruženog napora stručnjaka za obrazovanje, softverskih inženjera i autora online kurseva i optimizovana je za efikasno učenje nekih od najplaćenijih poslovnih veština.

Šta vas čeka u narednom periodu

Izbor probranih kurseva je veliki: od obuka iz oblasti biznisa, marketinga i prodaje, preko menadžmenta ljudskih resursa, finansija i računovodstva, sve do kurseva stranih jezika i poslovnih i ličnih veština.

Svake nedelje moći ćete da popunite prijavu i na taj način dobijete besplatan kurs koji poklanjaju te nedelje. Ovi kursevi će vam pomoći da pronađete novi posao ili napredujete na sadašnjem. Neka od ovih zanimanja pokazala su se otpornim na krizu. Tako, na primer, finansijski menadžer, po istraživanjima portala Top Resume, važi za jedno od 6 zanimanja kojima ne preti opasnost od otpuštanja u trenutnoj krizi.

Da li vam rad od kuće predstavlja izazov?

Za sve one koji imaju problema da organizuju svoje radne dane u novim okolnostima idealno rešenje postoji.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ove nedelje BusinessAcademy poklanja besplatan kurs organizacije vremena.

Na ovom kursu naučićete najbolje načine za efikasnu organizaciju ličnog i profesionalnog vremena. Otkrićete tehnike koje će vam omogućiti da preuzmete kontrolu nad svojim životom i rasporedite obaveze tako da služe ciljevima koje ste postavili. I ne samo to. Za buduće menadžere upravljanje tuđim vremenom je važno koliko i upravljanje ličnim.

Tako ćete se upoznati sa tehnikama menadžmenta vremena u timu, što je vrlo važan segment ako imate ambiciju da se bavite projektnim menadžmentom. Pored toga, ovladaćete softverskim alatima za efikasno upravljanje vremenom.

Ne propustite priliku

Ne samo da ćete prekratiti vreme, već ćete pohađanjem besplatnih profesionalnih kurseva izoštriti svoje poslovne veštine. Zato dokažite sadašnjem i budućem poslodavcu da neprestano ulažete u sebe i prepoznajete priliku tamo gde drugi vide katastrofu. Prijavite se za besplatne kurseve na BusinessAcademy i počnite da unapređujete svoja poslovna znanja još danas.

strana 1 od 30 idi na stranu