- Komentari -
  1. Ove fotografije su objavljene 2011,do sada su ga vjerovatno zamrzili, ako imaju imalo mozga!
     (alfaC, 28. februar 2015 18:46)

    # Link komentara

  2. Severnokorejske lidere svi u zemlji obozavaju do granice ludila, tako da to samo znaci sta je Rusija danas.
    (Dragan, 28. februar 2015 02:39)

    # Link komentara

  3. Fale na slici i ona decica iz obdanista sa kalasnikovim .
    Rusiha je zemkja u kojoj su RAT,Votka,Tenkovi,hlwb nasusni
    (Semjon, 27. februar 2015 21:59)

    # Link komentara

  4. Mislim da tapeti govore više od postera sa Putinovim likom!
    (聂海胜, 27. februar 2015 21:09)

    # Link komentara

  5. Hrišćanstvo i komunizam su večne i svete ideje, ali nikada nisu bile sprovedene u životnoj praksi, osim retkih pojedinaca koji su te ideje primenjivali u sopstvenom životu. Postojao je "Prvi Hristov dolazak" koji je obećao "carstvo nebesko", koje će se desiti u budućnosti, a na ovome svetu treba stradati za to "carstvo". Postojao je i socijalizam kod Staljina u SSSR-u, koji je takođe obećao kroz dva do tri veka to "obećano društvo", ali za vreme njegove vladavine trebalo je "trpeti i surovo stradati", kao što je i bio period od 1941.-1945, a i dobar deo tokom njegove vladavine. Ja sam stariji od većine komentatora i upoznao sam mnogo dobrodušnih, pametnih, pa i skromnih ljudi, ali pravih hrišćana i pravih komunista bih mogao da nabrojim na "prste jedne ruke". Ljudi su "slabi", iskušenja su "jaka" i brzo "padaju" zbog sitnih, nekada i beznačajnih interesa. Već sam pisao da "u praksi postoje samo dva sistema, i to lopovski i diktatorski i da nema trećeg" i to je istorijska praksa i iskustvo. Pozdrav!
    (Rokatanski, 27. februar 2015 21:08)

    # Link komentara

  6. Deca na fotografijama potiču iz ruske verzije ''redneck'' populacije. Da ja živim u tako deprimirajućem životnom prostoru, poslednje što bi mi palo na pamet je obožavanje nekog političara.
    (Krotiteljka tigrova, 27. februar 2015 19:12)

    # Link komentara

  7. (Srdjan, 27. februar 2015 11:25)

    Sta je bila? I sta je sada? Da cujem jos jednu pricicu o prosperitetu, pa da mogu da odmorim od gluposti.
    (Oci su se navikle na mrak, 27. februar 2015 19:10)

    # Link komentara

  8. Pošto je vic nastao u "ono" vreme, nije mogao da predvidi "ovo" (još gore) vreme, pa ni tvoj povratak u SKOJ. Ali ne brini, kako nam je (kilavo) krenulo, mislim da će takvih povrataka biti sve više.

    Inače si u pravu i za komunizam i za hrišćanstvo. Sve je to "pie in the sky", tj. sistem ti garantuje bolji život - jednog lepog dana, samo što niko ne zna kojeg.
    (Don Giovanni, 27. februar 2015 15:52)


    kao skromni prilog diskusiji, evo jos jedne lepe misli iz tih vremena, taman da parafraziram vaclava havela: jedino sto mi se gadi vise od komunista su potonji antikomunisti.
     (neutralni felsh, 27. februar 2015 19:07)

    # Link komentara

  9. Putin jugend,a sad će i ovi naši rusofili.....
    (IQ, 27. februar 2015 18:25)

    # Link komentara

  10. Ne znam da li su ove fotke namestaljke i propaganda,ako nisu,iz njih je primetno da su to devojke iz siromasnijih slojeva,pa ne cudi sto tako razmisljaju,jer obicno iz tih slojeva vecina njih ne zna sta se stvarno desava,zato sto su najpovoljniji za manipulisanje,a takvi poput Putina uzivaju na njihovim ledjima.Sa obrazovanima je malo teze manipulisati,Rusija je na zalost puna siromastva i nepravde,tako da je to odlicna podloga ze prevarante kriminalce i slatkorecive bitange.Putin je za mene obican i providan manipulator,koji je imao vise srece da dodje na tako visoku funkciju,a ne pameti,a sa obzirom da je to atomska sila i prirodno bogata zemlja,moze mu se inatiti i otimati od slabijeg.Doci ce i njemu kraj,mozda i pre nego sto to neki mogu i zamisliti.
    (master, 27. februar 2015 18:24)

    # Link komentara

  11. Ja ne volim Putina.
    (Vladimir, 27. februar 2015 15:52)

    Pa ne voli ni on teeeeeee beeeeeeeee GRU
    (GRU, 27. februar 2015 18:20)

    # Link komentara

  12. Sirbistanci obozavaju diktatore Azijskog tipa, cist dokaz da je sirbistan Azija, a ne Europa.
    (Europa, 27. februar 2015 18:02)

    # Link komentara

  13. putlerjungend!!!!
    (HAHAHA, 27. februar 2015 17:08)

    # Link komentara

  14. A kad malo porastu, pravac Nemacka
    (Gastosi iz debelog creva, 27. februar 2015 16:57)

    # Link komentara

  15. Blago Rusiji sa ovakvom omladinom
    (Pank nije mrtav, 27. februar 2015 16:57)

    # Link komentara

  16. @Don Giovanni
    Opet ti vriđaš.Znaći ja san ka komunjara sa 45 godine uša u neke staračke dane,a oni kapitalista iz Amerike sa 45 godina je u najboljin godinama samo šta ima krizu sridnji godina.Ja bi triba za koji dan cicikrepnit,a on ima još živit do devedesete.Ma jel bogati iman da za dišpet njemu i u slavu svitske komunističke revolucije živin priko sto godina.Da in smetan dok ka turisti prolaze Dalmacijon i Spliton.
    Stari moj ja i ti se samo šalamo nismo mi od onih koje fotografije ozbiljnih muškaraca uzbuđuju.Više smo na Borata koji se pali na Pamelu.
    (miro split, 27. februar 2015 16:55)

    # Link komentara

  17. @(miro split, 27. februar 2015 15:04)

    Izvinjavam se, zaista nisam imao nameru nikoga da vređam.

    Ali tako je to kad se prepričavaju prastari vicevi koji su nastali u nekom sasvim drugom dobu. Ovaj koji sam naveo bio je popularan u vreme "onog" komunizma kad je normalan razvojni put bio od ubeđenog komuniste ka još ubeđenijem antikomunisti (tj. komunisti sa iskustvom).

    Kod tebe je krenuo obrnut proces, pa si pod stare dane postao skojevac, sugurno zato što si video da od "onog" komunizma ima i gore, što onda nisi mogao da znaš. Neko se žestoko razočarao, a?

    Pošto je vic nastao u "ono" vreme, nije mogao da predvidi "ovo" (još gore) vreme, pa ni tvoj povratak u SKOJ. Ali ne brini, kako nam je (kilavo) krenulo, mislim da će takvih povrataka biti sve više.

    Inače si u pravu i za komunizam i za hrišćanstvo. Sve je to "pie in the sky", tj. sistem ti garantuje bolji život - jednog lepog dana, samo što niko ne zna kojeg.
    (Don Giovanni, 27. februar 2015 15:52)

    # Link komentara

  18. Ja ne volim Putina.
    (Vladimir, 27. februar 2015 15:52)

    # Link komentara

  19. Da li je moguce da nijedan komentator ne vidi da su ovo profesionalno uradjene fotografije sa namerom da izazovu reakcije koje imate? Cisto sumnjam da bilo ko od ovih klinaca na slikama zaista obozava Putina, pretpostavljam da je to samo jedan vid hipsteraja koji vec postoji na zapadu. Rece jedan tamo dole, poredio sa "Jul je kul" e i mene to podseca na JUL i 90-te kada su luzeri iz srednjih do bogatijih porodica pokusavali da mi objasne kako je komunizam u stvari super i fancy, a nisu znali ko je Marx.
    (Gagi, 27. februar 2015 15:12)

    # Link komentara

  20. @Don Giovanni
    Lipo ti mene izvriđa prijatelju.Po tebi ja neman ni srca,a ni mozga.Gospe ti sa dvadset godina u onom sistemu san bija protiv komunista,a sad sa 45 godina san pravi mladi skojevac.
    Nema ovo veze sa komunistima.Nije Putin nikakvi komunista.Ovo ima veze ,a to se slažemo ja i ti sa ispiranjem mozga mladin ljudima,a iza Putina ne stoji nikakava internacionalna ideologija nego jedna vjersko-nacionalna idiologija koja je puno bliže fašizmu nego komunizmu.
    Inaće šta se tiče kršćanstva i komunizma i sam Papa Franjo je reka da je komunizam od kršćanstva ukra ideju pomoći siromašnima i potlačenima.
    To je istina.Ma isto je komunizam ima sedamdeset godina šanse da svoju misiju ispuni i nije uspija.Crkva,e ta crkva od koje je ukradena ideja ima već dvi tisuće godina na raspolaganju da svoje poslanje ispuni i nikako joj to neuspjeva,a niko se ne buni i ne prispituje njen promašaj.
    To ti je kume moj zato šta crkva ima rezervnu varijantu jednakosti i pravde i to na onom drugom svitu,a još se niko nije vratija sa njega da to opovrgne ili potvrdi.
    Zato se i je poster Isusa Krista zadrža sve ove godine ka predmet obožavanja.
    Komunisti su priznali da je Lenjin smrtan , da ne može uskrsnit i da nemaju plan B.
    Kršćani imaju besmrtnog vođu,koji je uskrsnija i šta je najvažnije imaju plan B.
    Ako na ovon svitu ne ide,e onda na onom ćeš bit nagrađen.Samo nas slušaj i ostani na našen partijskom kursu.
    (miro split, 27. februar 2015 15:04)

    # Link komentara

  21. Mogu i stafete.
    Jedna za njega,a jedna,bogami,i za naseg bivseg PPV,a sada PV !
    (Pronicljivi, 27. februar 2015 14:50)

    # Link komentara

  22. Ako je ovo zaista tacno onda je to za zaljenje. Medjutim ne traba generalizovati stvari na osnovu par fotografija. Na kraju, mozda je sve deo propagandnog rata jer ako malo bolje zapazite videcete da su slike putina uglavnom iste na svim fotografijama; zastava sa likom sveze popeglana sa ostrim ivicama kao da je upravo izvadjena iz kese (by Guardian staged scene).
    (zare, 27. februar 2015 14:39)

    # Link komentara

  23. Bolesno je sta KGB radi sa omladinom Rusije.
    (Resetnikov, 27. februar 2015 14:02)

    # Link komentara

  24. sve sami balavci od komentatora.lecite se ljudi
     (m, 27. februar 2015 13:57)

    # Link komentara

  25. Jadno i tužno. Debilizacija izbezumljene omladine.

    Koliko vidim, ovo nisu slike ni iz kakvog kluba, nego iz nekoliko upadljivo skromnih (da ne kažem sirotinjskih) tinejdžerskih soba.

    Druga slika - devojka koja ljubi ekran s Putinom - deluje baš jadno. Nema li ona baš nikakvog dečka da poljubi i usreći?! Ili smatra da je samo Putin dostojan nje?

    Najsimboličnija i najtužnija je pretposlednja: plavokosa devojčica leži na krevetu pokrivena časopisom s Putinom na naslovnoj strani, ispod ruske zastave s velikim Putinovim likom. Važan detalj je Isusuova ikona u ćošku pored kreveta, zaklonjena Putinovom slikom.

    Simbolika: ona leži sklopljenh očiju ispod Putina (simbolično vodi ljubav s njim?), a Putin - lebdi iznad Rusije i Putin - zaklanja Hrista!

    Devojčica ne izgleda da ima više od 14-15 godina. O čemu ona tako sanja? Kako iz turobne stvarnosti beži u neki lepši i bogatiji svet, u kojem će ona igrati važnu ulogu pored svog idola Hrista-Putina?

    U tom dobu su svima potrebni jaki i prepoznatljivi idoli s kojima ćemo se identifikovati. Svi smo ih imali. Ali ako je njoj idol Putin (ili bilo koja druga osoba iz kvarnog sveta politike), možemo je samo duboko sažaljevati.

    Mada, takva zaluđenost nije strašna ako je drži samo u tim godinama. Neće valjati ako nastavi da misli na isti način i 15-20 godina kasnije. Po onoj staroj i dobro poznatoj:

    - Ako imaš 20 godina i nisi komunista - ti nemaš srca.
    - Ako imaš 40 godina i još uvek si komunista - ti nemaš mozga!
    (Don Giovanni, 27. februar 2015 13:57)

    # Link komentara

  26. Pre nego pocnete da pljujete Putina setite se sta je Rusija bila pre njega.
    (Srdjan, 27. februar 2015 11:25)


    molim? jeljcin je poceo reforme i progutao sve zabe koje je morao da proguta, donosio nuzne ali i ekonomski neudobne i nepopularne odluke, koje tek posle nekog vremena urode plodom - u sledecim mandatima sledecih politicara. jeljcin je licno "otkrio i promovisao" putina, to isto vazi i za gorbacova koji je "otkrio i promovisao jeljcina"... ali vi, odskorasnji rusoljupci (koji se zapravo lozite na njihovu moc a ne na rusiju, jer rusiju i ruse ne poznajete ni gram) sve to ne znate i vidite samo uspeh putina, putina koji nazalost polako vraca rusiju u glib iz koga je jedva izasla. samo da bi udovoljio ovakvim tinejdzerima, da li formalno da li u glavi, skoro da je svejedno.
     (neutralni felsh, 27. februar 2015 13:27)

    # Link komentara

  27. Na mom zidu su uramljeni Dimebag i George Carlin.
    (Ducca Contaldo, 27. februar 2015 12:31)

    # Link komentara

  28. Ovo je priča o slikama najvećeg sina svih naših naroda i narodnosti,Druga Tita.
    U ono vrime mraka i komunizma moja obitelj je živila u jednom velikom neboderu i svak je svakog zna,vrata se nisu zaključavala i svak je svakom dolazija u kuću na kavu i druženje.Imali smo sličan namještaj,kućanske aparate...i slićnu sliku na istaknutom mistu u stanu.Bila je to slika druga Tita.Neko je ima manju neko veću,a sićan se jedne ogromne priko pola zida di je Tito u crnoj uniformi ja mislin da je snimljeno na Sutjesci.Svi su je imali osim oca jednog mog prijatelja.Pola familije mu je bilo kako se to onda zvalo u neprijateljskoj emigraciji,dobili su najmanji stan od svih i njih petoro se stiskalo u jednosobnom stanu.Šjor Stipica kako smo mu svi zvali oca je bija sumljivo lice u onom sistemu.
    Kad je svanulo sunce demokracije i neovisna nam Hrvatska kante od škovaca u podrumu nebodera su postale prava galerija Titovi portreta.Prvo su na izložbu došle one najveće,ona Titova sa crnom uniformom koju su iz stana izbacili istaknuti članovi partiske organizacije koji su priko noći postali veliki Hrvati i još veći katolici,a onda polako i one manje slike.Samo šjor Stipica nije ima šta bacit,a onda jednog dana u njihovom stanu na televiziji u kužini osvane mala stolna fotografija Tita.
    Pitan ja:Šjor Stpe,a šta je ono na Televiziji?
    Stipe nako pripit me pogleda i reče:
    Tito,naša san ga u škovacama i sad san ja komunista u ovo malo stana kad više nisu oni koji su od njega imali koristi.
    (miro split, 27. februar 2015 12:09)

    # Link komentara

  29. Ovo je nesto vrlo tuzno..Neki ljudi zive u proslost..
    (Stefan, 27. februar 2015 12:00)

    # Link komentara

  30. Ovi mladi ljubitelji lika i dela A. Vucica ne smeju da nose majice sa slikom svog idola jer bi verovatno dobili batine od nekog nazadnog i neprosvecenog gradjanina. Ali, zato se svakodnevno mackaju labelom i pisu hvalospevne komentare, doduse nevesto i nemastovito, svom hrabrom, nepokolebljivom i nepogresivom vodji.
     (zozrzo, 27. februar 2015 11:57)

    # Link komentara

  31. Vrhunac gluposti je veličati BILO KOG političara. Kad se setim samo koliko je meni tužno bilo devedesetih godina u Crnoj Gori. Jedini grafiti koje si mogao da vidiš bili su "Milo" i "Momo", nikakve muzičke grupe i slično...
     (dejan, 27. februar 2015 11:47)

    # Link komentara

  32. Bolesno. Isto bih napisao da je u pitanju klub ljubitelja Obame, Nikolića ili bilo kog drugog predsednika.
    (Predrag, 27. februar 2015 11:46)

    # Link komentara

  33. Ja kao tinejdzer sam lepio postere Vuka Draskovica pa eto kako i on zavrsio........
     (saxas77, 27. februar 2015 11:46)

    # Link komentara

  34. Debilcine!
     (raxi, 27. februar 2015 11:43)

    # Link komentara

  35. Nije to nista, u svoje vreme cela Srbija je bila klub ljubitelja Milosevica.
    (non, 27. februar 2015 11:39)

    # Link komentara

  36. i ja sam našeg predsednika okačio ali na. ...... a i premijera sam okačio na. .... ....
     (garavi, 27. februar 2015 11:26)

    # Link komentara

  37. Pre nego pocnete da pljujete Putina setite se sta je Rusija bila pre njega.
     (Srdjan, 27. februar 2015 11:25)

    # Link komentara

  38. Jul je kul. To je taj nivo.
     (Dunster, 27. februar 2015 11:24)

    # Link komentara

  39. Jadna deca.
    (milan, 27. februar 2015 11:16)

    # Link komentara

  40. To je isto neka vrsta stvaranja kulta licnosti i nije dobro. Nije dobro za Rusiju.
    (Dejan, 27. februar 2015 11:08)

    # Link komentara

  41. koji debilizam.
    Putlerjugend...
    (Timocanin, 27. februar 2015 11:04)

    # Link komentara

  42. Rusija se umom spoznati ne može.
    (Srđan, 27. februar 2015 10:56)

    # Link komentara

  43. Tako su i nasi "tinejdzeri" i mladi socijalisti lepili Slobu pa se zna kako je zavrsila i Srbija i Sloba. Tako ce biti i sa Putinom i Rusijom.
    (Milovic, 27. februar 2015 10:53)

    # Link komentara

  44. pa on i funkcionise tako,ipod 20 i preko 70g
     (lori, 27. februar 2015 10:53)

    # Link komentara

  45. Težak idiotizam, naročito zbog toga što Putin ima sumnjivo poreklo.
    (Mihailo, 27. februar 2015 10:52)

    # Link komentara

  46. Putinisti u Srbiji like this!!
     (Popokatepetl, 27. februar 2015 10:47)

    # Link komentara

  47. Tuga, bude mi zao ispranih mozgova. Mlad si, uzivaj u zivotu, batali politiku.
    (Nikki, 27. februar 2015 10:40)

    # Link komentara

  48. maloumnici
     (ekvivalent bi bio "klub ljubitelja vučića", 27. februar 2015 10:39)

    # Link komentara