- Komentari -
  1. Znači svi ovi glumci koji su Andjeli pružili podršku ne znaju stanje stvari, a krezuba publika koja onog "zavodnika od sile" nije nikad ni videla uživo, sve zna? Koliko bestidnih budala hoda ovom zemljom!
    (Nadoljub, 6. mart 2024 09:17)

    # Link komentara

  2. I u orethodnoj i u sadasnjoj firmi i kao radnik a i jao rukovodikac imao sam radnike sa kojima nisam zeleo da radim iz mnogo razloga. Nointeres posla je uvek nalagao neophodnost zajednickog rada i donosio odredjene pozitivne rezultate. Desilo se par puta da su neke kolege zbog odredjenih prethodnih manifetluka i bile suspendovane i od tad je nestala kolegihalnost. Dakle po meni posao se mora odraditi i sa osobama kojw nevolis da trenutka dok se ne dokaze da su problenaticni
    (Zoran, 5. mart 2024 21:44)

    # Link komentara

  3. Treba razlikovati ljude privatno i profesionalno, ličnost i umetnost. To što neko izvodi ili je izvodio na sceni je umetnost, jer traje i to poštujem i cenim. Primeri: Kevin Spejsi, Lečić, Balašević, Sting, Bora Čorba, Bono Vox, Dino Merlin... Šta se dešava sa tim ličnostima privatno, da li su manijaci, predatori, uvlakači, licemeri, loši ljudi, narkomani... to je sasvim druga, privatna priča. I ta priča mene ne sprečava da uživam u njihovom performansu i delima.

    Ova Anđela je pomešala babe i žabe. Na sceni lepo odradi svoj posao a privatno mu misli i reci šta god želiš.
    (Džoni, 5. mart 2024 19:08)

    # Link komentara

  4. Kako se neki rijaliti ljudi (?)na tanak led navuku? Secam se i Bikovica (?) ( predstava u BDP). Pa ona glumica iz inostranstva koja je zelela jednu 'popodnevnu slavu' " Jeftina 'ulaganja' u malo 'slave'. Za sve njih je Lecic obrazovan i potvrdjen Glumac.
    (Ljubisa, 5. mart 2024 18:46)

    # Link komentara

  5. Gluma sa ovim nema ama baš nikakve veze. Zato ne vidim razlog da se upoređuju po tom pitanju. Bitno je da je Lečić još pre tužbe Radulovićke bio prema ženama, koleginicama ali i mimo njih, nasilan. I to je nešto što znaju mnogi iz glumčevog bližeg okruženja.
    (Babe i žabe, 5. mart 2024 17:07)

    # Link komentara

  6. Lečića ne bih komentarisao kakav je i šta je ali ova je jako loša glumica,bez harizme,ništa pozitivno u njoj po čemu bi je publika upamtila,glumi kao neko koga kao da su pokupili sa ulice i pustili ga pred kamere .."šlepa se" i prolazi na, prevashodno, očevo ime...ali dobro,njena stvar...
    (Istinaa, 5. mart 2024 15:36)

    # Link komentara

  7. A cinjenice sta kazu?
    Da li je Lecic ucinio nesto Jovanovicevoj? Ne.
    Ona odbija "da deli kadar sa njim", tj. odbija da radi svoj posao za koji je placena.
    Produkcina otkazuje angazman glumcu sa kojim glumica ne zeli "da deli kadar".

    Prisetimo se "Dva ipo muskarca" gde produkcija otkazuje angazman Carliju Sinu koji je bio glavni glumac i zastitni znak serijala i dovodi drugog glumca.

    Tako je trebalo i ovde, da produkcija otkaze angazman Jovanovicevoj tim pre sto je sporedan lik u seriji.

    Ovako glumica se postavila iznad produkcije, a produkcija se ponizila pred njom.
    (Suspajz i cuspajz, 5. mart 2024 15:11)

    # Link komentara

  8. Idi zeno UCI text moj rodjak sa sela to je Vase najvece dostignuce. Nikaaad neces biti kao Lecic. To je za Vas Jovanovice misaona imenica.
    (Boki, 5. mart 2024 14:37)

    # Link komentara

  9. Podrska za hrabru Andjelu!!!
    (Nazalost Srbin, 5. mart 2024 14:12)

    # Link komentara

  10. Zašto pravite brsplatnu reklamu ovoj...... Za Lečića znam ko je i šta je glumio u životu, a ova....... ni čuo ni video, niti nameravam.
    (Aha, 5. mart 2024 13:46)

    # Link komentara

  11. Podrška Lečiću.
    (Miloš, 5. mart 2024 12:58)

    # Link komentara

  12. Sta Gagi kaze na sve ovo jel mu Lecic sad lici na Dragceta ili .....
    (Undertaker, 5. mart 2024 12:56)

    # Link komentara

  13. Bravo za Andjelu.
    (Govnjeuf Smrdljamović, 5. mart 2024 12:36)

    # Link komentara

  14. Znači kada te odbiju, možeš da ih tužiš.... Svašta. Da li su ovoliko gluposti namerne ili ne, gluposti su u svakom slučaju. Količina blama tužbom je veća od bilo koje sume ta tužitelja.
    (Ljubomir, 5. mart 2024 12:36)

    # Link komentara

  15. Izgleda Leki ostalo samo još da igra Bajazita.
    (Nikola, 5. mart 2024 12:29)

    # Link komentara

  16. Znaci ti mozes da dobijes na popularnosti samo na ovaj nacin... kao i ona Radulovicka... Leka je za vas bre glumac, pojam, legenda...
    (pravi Srbin, 5. mart 2024 12:25)

    # Link komentara

  17. Njegova čast odavno me postoji i pre ogavnih optužbi
    (Dejan, 5. mart 2024 12:16)

    # Link komentara

  18. Bitno da si ti postala glumica pored mame i tate,nepotizam teški
    (bole, 5. mart 2024 12:13)

    # Link komentara

  19. Ne razumem pa nije mu ona otkazala aranžman ona je samo rekla da neće da igra sa njim.
    (vladimir, 5. mart 2024 12:10)

    # Link komentara

  20. realno gledajući, karakter glumca lečića, prateći ga decenijama na TV , bioskopu filmu izgleda mi kao lik koji je sklon tome i od njega bih mogao očekivati da to radi. Da iskoristi fotelju, moć ili uticaj koji posjedije, da ucjeni ili napastvuje koleginice koje bi se suočile sa gubitkom uloge , ili mnogih uloga na šta bi ovaj uticao , samo zato što mu nije dala. Optužilo ga je više djevojaka, što je i teško dokazivo , ali nije ni slučajno. Ko zna koliko ih ćuti , udate su i neće da remete mir porodice. Ne izleda mi kao dobar čovjek, i prilično mi je antipatičan
    (Branko, 5. mart 2024 12:01)

    # Link komentara

  21. Ona ima pravo da odbije da igra sa njim. On nema prava da se buni sto ona nece da igra sa njim. Ali ako ona kaze da nece da igra sa njim zbog toga sto je on sexualni manijak, onda on ima pravo da je tuzi za uvredu casti, jer ona tad mora da dokaze da je on sex.manijak.
    Mislim da je on nju tuzio zbog toga i zato sto je zbog njenog odbijanja izgubio ulogu, tj izgubio posao. Ako i druge zene odbiju sa igraju sa njim, onda to utice na njegov posao tj ugrozavaju mu egzistenciju. A za to on ima pravo da ih tuzi jer ako je vec oslobodjen jednom ne postoje dokazi. Ne znaci da one lazu da je on nasrtljiv ali to se mora dokazati.
    On meni deluje kao ljigavac, kao neko ko voli da se nabacuje zenama, malo vise nasrtljiv , ali licno ne verujem da bi pokusao da nekog siluje i prisili. I tu treba praviti razliku. Svako ima pravo da pokusa sa udvaranjem a svako ima pravo da odbije. On sme da pokusa ali ne sme da zenu uslovljava sexom u zamenu za ulogu. Ali sme da pokusa sa udvaranjem, zasto ne bi smeo. Ukoliko postane jako napadan ona tad grublje odbije a ako on nastavi onda moze da ga prijavi. Ali obicno udvaranje starijeg muskarca mladjoj zeni jeste cesto jako ruzno ali nije protivzakonito.
    (Ivan, 5. mart 2024 11:59)

    # Link komentara

  22. Podrska Lecicu. Stop feminacizmu i woke idiotluku.
    (N99, 5. mart 2024 11:57)

    # Link komentara

  23. Kakva debilana. Čovek je dokazano nevin, a tatina mala šilji kandže na njemu. Sada neka plati.
    (Didier Deschamps, 5. mart 2024 11:55)

    # Link komentara

  24. Najjaci fazon je sto ja, a verovatno i mnogi drugi, sad znam ovu kao onu glumicu koja je odbila da glumi sa Lecicem. Nikada ranije nisam cuo za nju, a njeno ime cu zaboraviti cim posaljem ovaj komentar. A sama pomisao na neki tamo "Radio Mileva" mi izaziva mucninu. Tako da, ako ikada za nju neko bude i znao, opet ce trebati zahvaliti Lecicu, jer samo vezivanje za njegovo ime moze joj doneti neku slavu. To sto je Lecic glumacka legenda, naravno, ne oslobadja ga bilo kakve eventualne odgovornosti i krivice.
    (Ali, 5. mart 2024 11:42)

    # Link komentara

  25. у америци лаке жене канселују свакога кога стигну, што је ненормално.
    у србији силоватељи канселују жене са карактером. што је далеко ненормалније.
    (живац, 5. mart 2024 11:42)

    # Link komentara

  26. Uopste mi nije jasno zasto bi je tuzio, koji je pravni osnov. Nije mu ona otkazala angazman nego producent. A ako u njenom ugovoru stoji da mora da igra scenu sa svakim glumcem koga joj producent odredi, to je stvar izmedju nje i producenta. Nego je to vise blef tuzba, ima neki drugi cilj.
    (Nikola, 5. mart 2024 11:41)

    # Link komentara

  27. Interesantno kako nikome ne smeta onaj glumac što je obljubio maloletnika, i bio u zatvoru .. daju mu uloge, još igra u pozorištu za decu ..
    (Nikola, 5. mart 2024 11:24)

    То је посебна занимљивост. Осуђен и одлежао казну за доказано дело, одличан колега, а човек који чак и није осуђен мора да трпи оволике уцене. Ове младе глумице су дефинитивно упале у втрлог кенсел култутуре, миту покрета, и осталих подела без икаквих основа.
    (мр, 5. mart 2024 11:40)

    # Link komentara

  28. Anjdela Jovanovic, cerka Gagija Jovanovica. Ima li neki glumac/glumica da nije cerka/sin nekog glumca? Ona je postala glumica zato sto je talentovana.
    (Pera, 5. mart 2024 11:38)

    # Link komentara

  29. Bravo Anđela, tako se to radi. Ako bude trebalo da se pripomogne, učestvujem u plaćanju kazne. Onom "glumcu" nije više mesto u javnosti.
    (Reuf Bajramović, 05. mart 2024 11:26)

    Sta se tacno radi? Kleveta? Da li vi sebe u tom woke bunilu uopste cujete?
    (Aule, 5. mart 2024 11:35)

    # Link komentara

  30. Možemo mi lepa da se grlimo ali da platiš čoveku moraš jer ga je sud proglasio nevinim a ti si mu uskratila pravo na rad.
    (Vlajko, 05. mart 2024 10:43)

    Ne radi se o tome, papane. Probaj da razmislis sta je "povreda casti i ugleda".
    (Pogan, 5. mart 2024 11:34)

    # Link komentara

  31. Možemo mi lepa da se grlimo ali da platiš čoveku moraš jer ga je sud proglasio nevinim a ti si mu uskratila pravo na rad.
    (Vlajko, 5. mart 2024 10:43)

    Nije ona, već produkcijska kuća. Mogli su i nju da otpuste, da su hteli.
    Evo, zašto ti ne bi radio u bliskom odnosu sa osobom koju ne podnosiš naredna 4 meseca, svaki dan po 12 sati?
    (haylee, 5. mart 2024 11:27)

    # Link komentara

  32. Bravo Anđela, tako se to radi. Ako bude trebalo da se pripomogne, učestvujem u plaćanju kazne. Onom "glumcu" nije više mesto u javnosti.
    (Reuf Bajramović, 5. mart 2024 11:26)

    # Link komentara

  33. Interesantno kako nikome ne smeta onaj glumac što je obljubio maloletnika, i bio u zatvoru .. daju mu uloge, još igra u pozorištu za decu ..
    (Nikola, 5. mart 2024 11:24)

    # Link komentara

  34. Кад видим колико глумаца је подржало њу, добија на тежини њена изјава, ипак су то и колеге Лечића.
    (Милош, 5. mart 2024 11:21)

    # Link komentara

  35. Pa ne mozete, gospodjice, bas da dozvolite sebi takvu slobodu da iznosite optuzbe, i to teske, ne uzimajuci u obzir moguce posledice. Ovo ce vam biti dobar nauk za buducnost.
    Ako imate dokaz za bilo sta o cemu ste pricali, slobodno idite na sud, klevetanje nije, ponavljam, nije nacin za sticanje karijernih poena.
    (Aule, 5. mart 2024 11:04)

    # Link komentara

  36. Matori je prolupao , prostata je kriva !
    (BG, 5. mart 2024 10:56)

    # Link komentara

  37. Odmah da prikupljamo pare za kaznu.
    (Žika, 5. mart 2024 10:52)

    # Link komentara

  38. Taj covek bi trebao da se sakrije od srama kao i sve bitange srpskog filma i estrade koji se usudjuju da dirnu zenu koja to ne zeli.
    (petar, 5. mart 2024 10:49)

    # Link komentara

  39. Možemo mi lepa da se grlimo ali da platiš čoveku moraš jer ga je sud proglasio nevinim a ti si mu uskratila pravo na rad.
    (Vlajko, 5. mart 2024 10:43)

    # Link komentara

  40. Ona se zahvaljuje na podršci jer je bez dokaza diskreditovala kolegu, pa makar to bio i Lečić. Njoj je najteže pa joj je podrška jako važna.
    Još jedna woke glumica sa jednom i po ulogom i poznata samo jer je ćerka poznatih glumaca.

    I treba da plati, ako ima dokaze neke za svoje tvrdnje, lepo u policiju i tužilaštvo i neka mu sude.
    (Kanada, 5. mart 2024 10:41)

    # Link komentara

  41. Svašta tu ima među tim glumcima:glumačke dinastije,podele uloga,klanovi,sujeta,itd,itd....
    (Axl Rose, 5. mart 2024 10:39)

    # Link komentara

  42. Dakle, to što je sud PRAVOSNAŽNO utvrdio da je optužba za silovanje lažna, to nema veze?
    Ajde da i dalje razapinjemo čoveka!
    (Milica, 5. mart 2024 10:32)

    # Link komentara

  43. Fora je sto je covek dokazao da nije kriv. Da li je sve bilo cisto to mi ne znamo, mozemo samo da nagadjamo, ali sve ovo sad podleze tuzbi za povredu ugleda i casti kao i za naknadu toskova. Bez bilo kakve namere da branim ili krivim Lecica.
    (Mark9, 5. mart 2024 10:28)

    # Link komentara

  44. Lečiću pored tebe
    (konjo, 5. mart 2024 10:23)

    # Link komentara

  45. Leka k'o Ludi Milojko!
    (Dječija igrica, 5. mart 2024 10:22)

    # Link komentara

  46. браво Анђела!
    (Миле, 5. mart 2024 10:22)

    # Link komentara

  47. Mislim da nije fer kada stariji glumac traži od mladje glumice pare…ona je tek počela da zaradjuje a on ima još puno godina da reklamira preparate za prostatu i ono drugo. .. :-)
    (aha, 5. mart 2024 10:19)

    # Link komentara

  48. Matori je spopadao i Jovanovicku???
    (Dim Che, 5. mart 2024 10:15)

    # Link komentara

  49. Televisa presenta, feministkinja strikes back!
    (DavorMarko, 5. mart 2024 10:13)

    # Link komentara