- Komentari -
  1. Jasdf....a sta je radio FBI u Americi posle ww2 ? Ako je vladajuca klika u Americi tada bila sigurna u ispravnost svojih stavova,zasto su se toliko okomili na komuniste? Daleko bilo da podrzavam komuniste,ali malo doslednosti,daj neki smisleniji odgovor
    (Bivsi administrator, 17. novembar 2017 22:05)

    # Link komentara

  2. brm- Tibet nema prirodnih resursa?
     (Xm, 17. novembar 2017 20:11)

    # Link komentara

  3. Tajvan je nazavisna drzava,ne znam sta se kinezi ljute.To je tako i nece se promeniti bez obzira sta kinezi misle?
    (putin voli gimnasticarke, 17. novembar 2017 19:53)

    # Link komentara

  4. Tajvan nije Kineska teritorije nego nezavisna drzava.
    (Dusan, 17. novembar 2017 19:42)

    # Link komentara

  5. Ne znam šta je ovde sporno? I SAD ima "crnu listu". Kina samo pokazuje da je ispravna zemlja koja brani svoje interese. Nije banana država kao Srbija koja dozvoljava svakakvim "srbomrscima" koji svašta pričaju o našoj zemi, da se slbodono šetaju po Srbiji kao da je njihova, i prolaze i ulaze kako im je volja.
    (sale, 17. novembar 2017 19:01)

    # Link komentara

  6. Prljavo Kazalište je učestvovalo u obeležavanju Oluje i progona Srba u Kninu ove godine, baš me zanima kako će naša vlast reagovati ako budu ponovo hteli pevati u Srbiji i Srbima (bez obraza).
     (boki, 17. novembar 2017 19:01)

    # Link komentara

  7. " Za 100godina ili sutra, ali oni zlo ne zaboravljaju, nisu oni Srbi."

    Niko ne zaboravlja, nego smo "malo" pod propagandom zapada, pa su mnogi izgubili zdravi razum. Pa mi i dalje ko nacija verujemo da se 27.marta 1941.godine "desio narod" a ne vojni udar u reziji Britanske krune, da smo glupaci koji su izazvali Prvi Svetski Rat, a zaboravljaju da nam je jedna tajna organizacija ubila kraljevsku porodicu i dovela vladu i novu kraljevsku porodicu "po ukusu" Britanske krune, pa je onda ista ta tajna organizacija organizovala atentat u Sarajevu. A sta mislite cija je ta tajna organizacija koja je na vlast dovela ljude koji su simpatizeri Britanske krune? I zasto je vodja te tajne organizacije procesuiran na Krfu? Aj da povezemo malo cinjenice, razmislimo o gore navedenom. Verujem da bi mnogi promenili svoje misljenje o zapadu i Srbiji kada bi te stvari malo povezali (sto ne menja da smo od nezavisnosti do danas vrlo korumpirano drustvo).
    (Zile, 17. novembar 2017 18:50)

    # Link komentara

  8. Bjork je sa Islanda.
     (Dag Kristi, 17. novembar 2017 16:54)

    # Link komentara

  9. a zamislite ona naci pisateljica iz nemacke sa jasnih anti srbskih stavova, a specijalan gostin u srbiju,, eh moji paradajz srbi.
     (Salerno, 17. novembar 2017 16:01)

    # Link komentara

  10. Kety, meet the chinese firework!
     (1€ satnica srpskog shljakera, 17. novembar 2017 15:58)

    # Link komentara

  11. Aron, 17. novembar 2017 10:42

    Cekaj samo mi obajsni kako nisu u pravu??? Lik se zalaze za nesto sto nije njegova stvar a kosi se sa kineskim interesima, pa mu oni ne daju da udje kod njih u zemlju.... a po tvom misljenju, sta bi trebalo da urade? Da ga docekaju sa pocastima? Svi ti likovi ZARADJUJU od kine.... ima ko da protestvuje zbog politickih odluka u svetu, a americki glumci bi mogli prvo u svoje dvoriste da pogledaju....
    (Darko, 17. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  12. au koliko kineza po komentarima :)
    tajvan je nezavisna i ekonomski uredjena drzava kojoj kina moze samo da pljune pod prozor.
     (neutralni felsh, 17. novembar 2017 15:17)

    # Link komentara

  13. molite boga da vladaju ameri ,kakvi god da su gadovi mala su deca za kosooke( tu ubrajam i ruse)
     (nelle, 17. novembar 2017 14:52)

    # Link komentara

  14. I mi ćemo tako čim nas bude milijardu.
     (poštar, 17. novembar 2017 14:16)

    # Link komentara

  15. Zapamtite Kinezi neće zaboraviti bombardovanje ambasade u Beogradu , a što se tiče Britanaca i Japana i više od veka nipodaštavanja i silnih jada i zločina koje su naneli kineskom nardodu bolje bi im bilo da emigriraju. Za 100godina ili sutra, ali oni zlo ne zaboravljaju, nisu oni Srbi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera, 17. novembar 2017 11:41)

    Sve je to ok, i da se slozim sa tobom da ne zaboravljaju, ali sta im to sve vredi kada su PASIVAN narod ;)
    Jako su pasivni i povuceni, i nikada ne povlace prvi korak...a mogli bi da prave dar mar, realno.

    Sto se ambasade tice, Ameri su im platili par miliona odstete za to, i tu je prica zavrsena.
    (Goran, 17. novembar 2017 14:14)

    # Link komentara

  16. DRZAVA!!!
     (sasa, 17. novembar 2017 13:59)

    # Link komentara

  17. Za Pink su Kinezi u pravu što joj zabranjuju da uđe u zemlju zato što je Tajvan uvek bio deo Kine. Nisu u pravu za Riarda Gira koji se zalaže za nezavisni Tibet jer on nikada niije bio deo te zemlje i Kina ga je protivpravno okupirala 50-ih godina prošlog veka.
    (Aron, 17. novembar 2017 10:42)

    I Kina i Tajvan (iliti Kineski Tajpei) sebe smatraju Kinom. Tajvan ne želi nezavisnost od Kine, već drugačiji politčki sistem (čitaj: da ne bude komunizam) u Kini. Jer i jedni i drugi žele da vladaju celom teritorijom, a ne da budu nezavisni od ovih drugih. Tajvanski avioprevoznik se zove China Airlines. Oni ne žele da se odvajaju od Kine, oni smatraju da su Kina...prava Kina, dok je Narodna Republika Kina za njih samo pod drugom vlašću i ništa više.

    Tibet je druga priča. On je Kine prirodni štit od Indije zbog Himalaja...pošto Kina generalno nema mnogo prirodne zaštite sa susedima i geografski je ranjiva, osim na Tibetu. Ako Tibet dobije nezavisnost, on nema političke i vojne kapacitete da zaista bude nezavistan...pašće od uticaj druge države (verovatno Indije) i to slabi Kinu odbrambeno. I to je najveći razlog zašto Kina ne želi da se odrekne Tibeta...sama teritorija Tibeta je generalno nebitna...neplodna i bez prirodnih resura, slabo nastanjena. Ali je kao prirodni štit dobrog dela teritorije druga priča. A ne postoji humanitarni i pravni razlog koji za velike sle bitniji od njihovog političkog i bezbednosnog pitanja.
    (brm, 17. novembar 2017 13:48)

    # Link komentara

  18. Ako je vladajuca klika u Kini toliko sigurna u ispravnost svojih ideja zasto se plasi drugacijih stavova i ideja? Pip kultura cesto u sebi sadrzi neki bunt, ali je civilizovane zemlje zbog toga ne zabranjuju.
     (jasdf, 17. novembar 2017 13:45)

    # Link komentara

  19. Koliko mi je jadno kada ove isforsirane zvezde moraju, po nalogu onih koji ih guraju, da se petljaju u politicke teme, ispadaju tako jadni i glupi. Gade mi se sve te svetske face, nemaju pojma o terenu, a za pare laprdaju i rade sta im se kaze. Pevaj, ako ti je to posao, ne glumi ludilo...
     (O.K., 17. novembar 2017 13:27)

    # Link komentara

  20. Nasi bi je docekali od predsednika do svih ministara ( uvek to rade sa ovakvim licnostima, ne znam zasto!?) , jos bi joj i pasos dali. Bravo Kinezi!
    (kako da ne, 17. novembar 2017 13:04)

    # Link komentara

  21. @Pera

    то са Јапаном траје много више и дуже него што сте рекли. и Јапан спада у цивилизације са најдужим континуитетом на планети заједно са Кином, Ираном и Индијом, дакле, толико и траје њихов међусобни ривалитет са Корејом у средини. друго, највише "гастарбајтера" у Јапану су баш ти исти Кинези па онда Корејци, а обе земље заједно су власници највећег дела јавног дуга САД и мноштва некада америчких корпорација и компанија, дакле англо-американцима ни једни ни други неће опростити много тога и врло држе до себе.
    (doom, 17. novembar 2017 12:57)

    # Link komentara

  22. Hahaha a kad su Ukrajinci to isto napravili ruskoj pjevacici isti ovi komentatori vikali da je to nepravda.
    (Nepravda, 17. novembar 2017 12:51)

    # Link komentara

  23. Dok s druge strane, Nina Badric pozdravlja u medijima oslobadjajuce presude Anti Gotovini i Markacu, a posle nedelju dana napuni klub u Beogradu i nikome nista.
     (gandra, 17. novembar 2017 12:47)

    # Link komentara

  24. Ugledajmo se na Kinu! Neka vec jednom pocne hapsenje takozvanih umetnika !
     (holivudski frizer, 17. novembar 2017 12:45)

    # Link komentara

  25. @CJ

    Alal vera za komentar,kao i Kini za ovo!
    Inace,ako ni zbog cega drugog,na izborima sam navijao za Trampa upravo sto je cela holivudsko-dzet set "elita" bila protiv njega.
     (Meroni, 17. novembar 2017 12:43)

    # Link komentara

  26. .

    Jadna je nacija koja od izdavanja vize nekoj pevacici pravi politicko pitanje. Takva nacija buducnosti nema - jednoumlje, ispiranje mozga i negativna selekcija u punom "sjaju".
    (Vidim, 17. novembar 2017 12:38)

    # Link komentara

  27. Kina je Kina gospodo. Oni su prešli dugi put a njihova država i osećaj državnosti su stariji od ostatka sveta ako bi se to moglo skupiti i izraziti nekim zbirom. Zamislite sada, kako bi se u Srbiji reagovalo na bilo kakav pokušaj odbrane nacionalnog integriteta, ili ponosa, uz primenu neke slične zabrane ili reciprociteta? Na ovim forumima bi bilo hiljade komentara koji osudjuju "ratno-huškačke" poteze srpskih vlasti, neki bi već očekivali bombardovanje, dok bi treći odmah pristupili izradi "izlazne strategije". U nama je podsvesno utkan samodestruktivni gen, posebno kada su Srbi u pitanju, kao i kada je u pitanju srpska država. Mislim da kod Srba ne postoje dve omraženije stvari od mržnje prema svom narodu, odnosno prema sebi, i prema svojoj državi. Ko ne veruje u ovako katastrofalni zaključak neka "prošeta" forumima i proanalizira mišljenja "pučanstva". Najveći broj njih, barem 90% je tu da bi negde otišlo. I tako prodje život u čekanju "Godoa"?!
    (Mladen Mladenović, 17. novembar 2017 12:37)

    # Link komentara

  28. u Srbiji bi dobila drzavljanstvo, na primer.. mi to tako..
     (nežna, 17. novembar 2017 12:22)

    # Link komentara

  29. Kina ce definitivno da vlada svetom.
     (Rale, 17. novembar 2017 12:12)

    # Link komentara

  30. tako to rade ozbiljne zemlje!
     (tepara, 17. novembar 2017 12:07)

    # Link komentara

  31. Reciprocitet?...
     (Brother, 17. novembar 2017 11:57)

    # Link komentara

  32. ovde da nastupi sa zastavom kosova mi bi joj dali neki orden prvog reda. u ozbiljnoj zemlji to se zna kako se radi blocked i vozdra.
     (Lo, 17. novembar 2017 11:55)

    # Link komentara

  33. Od kada je Bjork "poznata ličnost iz SAD"?
     (Siki, 17. novembar 2017 11:44)

    # Link komentara

  34. Kina nije Srbija nego najstarija svetska civilizacija. Zapamtite Kinezi neće zaboraviti bombardovanje ambasade u Beogradu , a što se tiče Britanaca i Japana i više od veka nipodaštavanja i silnih jada i zločina koje su naneli kineskom nardodu bolje bi im bilo da emigriraju. Za 100godina ili sutra, ali oni zlo ne zaboravljaju, nisu oni Srbi.
     (Pera, 17. novembar 2017 11:41)

    # Link komentara

  35. Vamos Kina!
     (paradajs sa z, 17. novembar 2017 11:40)

    # Link komentara

  36. Prvo glumata levičarsko ludilo, šatro brani Tajvan iako verujem da ne zna ni kontinent na kom se Tajvan nalazi a kamoli sama država...a sad kad je zapelo, kad treba zaraditi par miliona onda se pišu molbe za oprost...eto deco, to su vam današnji idoli.
     (CJ, 17. novembar 2017 11:11)

    # Link komentara

  37. Само замишљам ове наше "изабране вољом народа" како би у сличној ситуацији окренули плочу зарад бољег сутра!
     (Лука Лабан, 17. novembar 2017 11:07)

    # Link komentara

  38. Kina ima smage da brani svoje nacionalne interese i da stoji iza svojih stvavova.. Ne vidim problem.. A ova gomila njihovih pevacica i glumaca sto su podržavali tako javno Hilari mi se gadi.. Bas.. Neukusno i neprofesiinalno..
     (menjam nick, 17. novembar 2017 11:02)

    # Link komentara

  39. Pa jok, šišarke.
    (Papageno, 17. novembar 2017 10:53)

    # Link komentara

  40. Trampe, reaguj!!!
     (bivši beograđanin, 17. novembar 2017 10:43)

    # Link komentara

  41. kina je sila, nije banana ko neki
     (gradjanin, 17. novembar 2017 10:43)

    # Link komentara

  42. Za Pink su Kinezi u pravu što joj zabranjuju da uđe u zemlju zato što je Tajvan uvek bio deo Kine. Nisu u pravu za Riarda Gira koji se zalaže za nezavisni Tibet jer on nikada niije bio deo te zemlje i Kina ga je protivpravno okupirala 50-ih godina prošlog veka.
    (Aron, 17. novembar 2017 10:42)

    # Link komentara

  43. Naravno, svaka cast Kinezima.
     (boki, 17. novembar 2017 10:37)

    # Link komentara

  44. Mudri lljudi.
     (Jarić T Živadin, 17. novembar 2017 10:34)

    # Link komentara

  45. Kinezi imaju drzavu a ne koloniju.
    (ustvari, 17. novembar 2017 10:32)

    # Link komentara

  46. E tako se to radi...Tako je Kino, čuvaj te vaše dostojanstvo, i imajte samopoštovanje.
     (Duka, 17. novembar 2017 10:26)

    # Link komentara

  47. To je prava drzava i narod, a ne kao mi, kod nas od srbomrzaca samo jos Tompson nije pevao, svi ostali jesu!!!
    (bigserb, 17. novembar 2017 10:20)

    # Link komentara

  48. bravo to je drzava a ne ovaj nas pokusaj da budemo.
     (haj, 17. novembar 2017 10:17)

    # Link komentara