- Komentari -

Gde je granica između "belih" i opasnih laži?

Kada je svesno izgovaranje neistine opravdano, a kada nije? Verujemo da to činimo da bismo zaštitili drugog, ali zapravo štitimo sebe od osude, ljutnje. Istinu uglavnom prećutkujemo kada pričamo o vernosti i novcu.

Izvor: Novosti
Pošaljite komentar
  1. Moj bivši nevencani suprug je toliko lagao da je upao u depresiju.U prvom braku ga zena navodno varala, samnom želi mir ,porodicu,sreću.Obozava me ,volim te ,cveće ,pokloni ,krevet, savršenstvo !Krecu laži , žene("drugarice"),tablet,telefon ...Dokazi .. prastam sve ... opet laži još gore i još razornije.Ni malo me nije poštovao sto sam prelazila preko svega več je gazio sve jače.To mi je sve radio trudnoj i kad sam se porodila ,bili su stravicni stresovi .Odlucila sam da ga napustim ,pustio je mene i bebu kao pse ma i o psu se više brine . Radi se o čoveku koga sam upoznala jadnog ,tužnog ,depresivnog,pocepanog,ostavljenog od žene i dece.Pomogla mu u svemu ,podigla ga ,uveseljavala jer sam vrlo pozitivna i osoba puna života ,naterala ga da završi bitno školovanje i tako je i bilo . On je bio novi čovek ,plata ogromna ali i ponos on je sada bio faca , cifra , Bog a ja neprimetna senka ...Bivsa zena mu se javljala pa veća plata ,novi stan ,nova dobra i lepa ,obrazovana zena ,mala beba sve je to nekome smetalo .On pun sebe ...ja ubijena , pred mozdanim udarom u 24 god života i emotivno osakacena ... napustila sam ga , nije se mnogo bunio kao da je jedva čekao ... ja sam ostala sama sa bebom u naručju ali verujte ovaj moj mir nema cenu . Ne prastajte laži ne prelazite preko njih ,ni belih ni crnih ,laz je ubica svega mene je mogla koštati života ....volite sebe , poštujte sebe i trpite samo sebe
    (Istina, 19. februar 2017 08:22)

    # Link komentara

  2. Pa jel nije poenta u tome da nadjes nekoga koga ne moras da lazes? Meni je tako logicno. Osim ako pokusavas da zastitis svoju privatnost, ne vidim razlog da budes privatno okruzen ljudima od kojih moras da zazires toliko da moras da ih lazes. Zena treba da bude dovoljno samostalna da donosi svoju odluku, ali da muz ima dovoljno poverenja u nju da je podrzi u tome jer joj veruje, ali i zbog toga sto verovatno delimicno i ona snosi troskove toga. Ponekad je stvarno van svake pameti razgovarati o takvim stvarima. Nezdrav je odnos u kom je toliko nepoverenje da se svaki potez preispituje. Onda se stvarno postavlja pitanje zasto su to dvoje zajedno uopste. U emancipovanom svetu zadovoljenje seksualnih potreba je davno prevazidjeno kao razlog ostanka u nezdravoj zajednici.
    (kult zlostavljanih zena i/ ili muskaraca, 18. februar 2017 21:08)

    # Link komentara