Pojedino lekovito bilje ima i štetno dejstvo

Čini se da je i kod konzumiranja lekovitih biljaka neophodna doza opreza. Većina biljaka je bezopasna, ali povedite računa ukoliko imate određene medicinske probleme ili uzimate pojedine lekove.

Izvor: Radiosarajevo.ba
Pošaljite komentar
  1. pijem caj od lista koprive, i bas me cudi sto pise da zadrzava vodu u organizmu. ja ga ne pijem popodne bas zato sto idem posle stalno u wc, pa i nocu.
     (mimi, 18. mart 2017 22:09)

    # Link komentara

  2. !? I šta s tim? U Srbiji (ne znam za BiH) đumbir je još uvek egzotičan začin tako da ovde teško da može da ima bilo kakav efekat na onoga kome su jedini začini za koje je čuo u životu so, aleva paprika i vegeta.
    (lj, 18. mart 2017 15:35)

    # Link komentara

  3. Konacno nesto negativno o kafi, koja uz to sto je otrovna za jetru podize estrogen u nebesa.
    (mafija, 18. mart 2017 14:54)

    # Link komentara

  4. Kantarion pojacava osetljivost koze na UV zracenje, pa ga treba izbegavati ako planirate da se suncate. Nikada nisam mogao da shvatim prodavce na plazama u CG koji su na sav glas reklamirali maslinovo ulje sa kantarionom. P.S. Na plazi sam najradije kupovao kuvani kukuruz :)
    (Trovach, 18. mart 2017 14:27)

    # Link komentara

  5. Cestitam! Najzad jedan clanak i o negativnim efektima lekovitih biljaka. Svaki posle neke odredjene doze postaje otrov. Na zalost, u medijskim clancima gotovo redovno se istice samo pozitivna strana lekovitih preparata, bez upozorenja na moguca nezeljena dejstva.
    (Zoki, 18. mart 2017 00:34)

    # Link komentara