1. Nema krsenja. Ako zelis nesto da koristis, moras to i da platis. Ne mogu ja ili svi mi drzava da izdrzavamo nekoga ko ne placa i gomila dugove. Zasto bi to radili? Ako uletimo u Geto pricu da dajemo velike socijalne pomoci(neradnicima) dobicemo New York i bele crnce. Oni primaju oko 1000$ da nista ne rade, pa gde to ima. Srbija je siromasna drzava i ne moze sebi da da toliki luksuz. Znaci trosis struju,plati je. Vozis se gradskim prevozom, plati ga. Mi Srbi imamo taj srednjovekovni problem koji smo u stvari nasledili od Turaka, a bezeci tada od posla da sto manje radimo kako bi manje davali Turcima na racun haraca, dosli smo tu gde jesmo. Godinama i decenijama,vekovima smo mi usavrsavali nerad. Veliki smo neradnici, ne sposobni da posteno zaradimo veci novac.
    (Istina boli, 23. novembar 2014 15:02)

    # Link komentara

  2. Od kada struja moze da se iskljuci bez Sudskog naloga? Nek angazuju izvrsiteje i naplate dug, ali oni navikli da kse Zakon. Savet svima kojima je iskljucena: tuzite ih, narocito ako su iskljucili sa Vaseg poseda, a ne sa bandere zbog neovlascenog upada u posed.
    (kalimero, 22. novembar 2014 10:53)

    # Link komentara

  3. ...a bez struje najpre ostaju dužnici čiji su neplaćeni računi veći od pet hiljada.
    ---…--
    E zbog ovih 5.000din, ja i moj prijatelj, radimo na generatoru sa neodijumskim magnetima. I pripremam se za dan, koji se priblizava, kada cu JA NJIH DA POZOVEM da mi iseku struju uz poznati hit "A SAD ADIO".
    (Radomir, 22. novembar 2014 09:16)

    # Link komentara