- Komentari -
  1. Dobio Monfilsa koji je u dobroj formi i tu negde gde i Dimitrov. On sam u prvih 30 i u dobroj formi i po cemu je uljez? Za pola ovih sto igraju sa Nadalom i Federerom je samo njihova mama cula.
    (Lol, 9. jul 2017 11:07)

    # Link komentara

  2. Ma kakvi top 20!? Nije ni u top 200! Ali gde god da je... dovoljno je "loš" da pobedi Francuza.
     (VUK, 9. jul 2017 10:53)

    # Link komentara

  3. Novak za sada gura bolje od očekivanog i - svaki minut je važan. Naročito Manarino na prvi pogled je najlakši među preostalim protivnicima. Ali ovaj meč će biti teži nego sa Gulbisom, iz dva razloga.
    Ako bih trebao da pretpostavim za kojeg bi igrača najverovatnije navijala naša premijerka nešto me u kretnjama Adrijana asocira da bi to mogao biti on. S obzirom na nedavni porodični razvoj situacije tu se krije potencijalna psihološka mina.
    Drugo i prvi im je meč bio Novaku u stvari vrlo težak, nego je on odrađivač stvari kakvog nema. Jer igra Manarina je najneodgovarajuća za Novaka. Ima vrlo niske udarce, slajsuje čisto, ima kratke brze pokrete, baš je igrač za travu. Ali najteže je to što je i on baš pravi kontra-igrač - i na prošlom se meču Novak baš namučio da nađe način. Set i po to nikako nije išlo konceptualno i nije ga dobio drugačije nego što ga je nadvladao kao sveukupno bolji - ali nije ga "imao" i nije ga nadigrao. On neće toliko grešiti kao Gulbis, niti će ostavljati Novakov mekani slajs nekažnjen. Drugo Novak uvek ima prepucavanje po bekend dijagonali kao rezervni plan - izuzev protiv levaka, naročito na travi.
    Tu je i imperativ pobede bez drame i razvlačenja jer... I napisao sam bio da "loš" žreb to nije a da je pitanje da li će del Potro i Tim uopšte stići do njega. Nažalost i Tim gura odlično - mada Berdih nije u rupi kao zadnjih godinu dana... A Novak em nije u top fitnesu, em je morao igrati taj Istburn.
    Manarino nije suzdržao svoj animozitet - "top 20"?
    (znanje-imanje, 9. jul 2017 08:59)

    # Link komentara

  4. izjavu si dao supeer za Novaka(msm za motivacuju) izgubio si vec.poyy
     (filipfilip, 9. jul 2017 08:39)

    # Link komentara

  5. @Srdjan sve je rekao dobro,nznm sta je problem......
    (Oz, 9. jul 2017 03:23)

    # Link komentara

  6. Kada Nole igra loše to je skoro uvek po direktivi. To nije ni sada isključeno da se desi, iz par razloga. Tako bi se pročistio put RF do 19. titule, a otvorile perspektive mladim igračima i turnir "učinio" neizvesnijim.
     (mujo, 9. jul 2017 02:46)

    # Link komentara

  7. Manuel za sve one koji igraju protiv Djokovica:

    Nikada ali nikada ne recite da imate sanse protiv njega!
    To vam je kao kad u americkom filmu neko kaze "Vracam se odmah", taj se vratiti nece!

    Dakle, ukoliko odlucite da imate kakvu-takvu sansu, a niste favorit, prosto odvalite neku glupost od sablona poput "On je mozda i najbolji igrac na svetu" ili "Cast mi je sto cu igrati protiv takvog imena" ili nesto, gde se pravite da ste vi zrno u pesku a on je stena. U suprotnom, ishod je poznat i pre pocetka!
    (srbinz, 9. jul 2017 02:27)

    # Link komentara

  8. nije osvojio ni jednu titulu a zaradio 4 miliona od turnira? ps onda ovih 100 i kusur miliona koje imaju novak i rodzer i ne izgledaju puno i odnosu ns titule koje su osvajali. govorimo o zaradi od turnira
     (veljo gegelj, 9. jul 2017 02:09)

    # Link komentara

  9. Kad te oduva 3:0 onda ces shvatiti da je opet nedodirljiv kao prosle godine!
    (cetnici sever, 9. jul 2017 01:55)

    # Link komentara

  10. Ne razumem zasto je Uljez???
    (miLLpiLL, 9. jul 2017 00:40)

    # Link komentara

  11. Uljez i bas Djokovicu da padne...ccc
     (Dabome, 9. jul 2017 00:33)

    # Link komentara

  12. I obicno ti uljezi zavrse kod Nola naseg. PAKLEN ZREB BREEEEE
     (dropshot, 9. jul 2017 00:01)

    # Link komentara

  13. Sad kad nolebotovi ospu paljbu jer je rekao da je Novak u rangu top 20 kada igra lose... A samo malo bolje da procitaju i obrate paznju na "kada igra lose", shvatili bi da je momak u pravu.
     (Srdjan, 8. jul 2017 23:59)

    # Link komentara