- Komentari -

Mari: Ledena kupka, masaža, san

Treći teniser sveta Endi Mari ponosan je na način na koji je pobedio Adrijana Manarina u drugom kolu US opena, iako je gubio sa 2-0 u setovima.

SO
Pošaljite komentar
  1. Meni je kod Mareja fascinantno nesto drugo a ne to sto pravi grimase, gundja, itd...nekome smeta, meni je simpaticno, veliki je saljivdzija, i moje je misljenje da je skroz decko na mestu...nego, kako je moguce da ne moze u nekim bitnim trenucima da pokaze koliko je kvalitetan teniser, kako je sinoc mogao da preokrene dva seta, a mnogo puta mu se desilo da zbog sopstvene glave izgubi mec, covek je sportista za postovanje, i samo zavidni ljudi mogu da ga omalovazavaju, porede sa Vavrinkom i sl. Ima nesrecu da igra u periodu kada jednostavno ni ovakva njegova igra nije dovoljna, ove godine je odmah posle Novaka po rezultatima, svaka cast, veliki borac i radnik.
    (anica, 4. septembar 2015 13:48)

    # Link komentara

  2. Dali se to Murray ispucao u Montreal i Cincy?!??
    Pozdrav MIKIC ?
     (No1emikic, 4. septembar 2015 13:14)

    # Link komentara

  3. Koliko god ga neki mrzeli ovde ovaj covek je u stanju da trci kao lud do neizmoglosti kao da je fizicki spreminiji teniser od svih..Ostaje samo nejasna stvar zbog cega premaganje stalno prilikom svakog udarca,poena,gema i seta na terenu..Mozda je to neka taktika ili jednostavno navika..Inace na iskustvo je ovo preokrenuo i dobio na kraju Marej jer Manarino je samo solidan teniser pa cak da je napravio senzaciju izgubio u narednom kolu tako je to sa tim lakim luzerima pobede najbolje pa sagoru u tome na kraju.
    (Donekle poznavalac tenisa, 4. septembar 2015 13:12)

    # Link komentara

  4. Trcao je kao lud...ne mogu da verujem da je onaj decko dozvolio poraz, razbio ga u dva seta...izgoreo...jeste Marej fizicki spreman bas...Endi Svrcislave...samo gazi...naravno do Novaka:)
    (anica, 4. septembar 2015 10:38)

    # Link komentara