- Komentari -
  1. Po atletskim pravilima koja su meni poznata, nije bilo moguce podeliti pobedu, odnosno zlato u skoku u vis. U ovom slucaju, obojca su preskocila 237 u istom broju pokusaja, a 239 su rusila sva tri puta. Pravila su bila da se takmicenje nastavlja, svako skace dodatno po jedan pokusaj dok neko ne preskoci, slicno kao kod penala u fudbalu. Cak ukoliko se vidi da niko ne uspeva da preskoci zadatu visinu, lestvica se dodatno spusta sve dok ne bude pobednika.
    Ali dobro, sve ima prvi put, a i svi sad mnogo vise pricaju o ovom finalu nego da je jedan pobedio :-)
    (SPIDER, 8. avgust 2021 11:45)

    # Link komentara

  2. A da su se svi skakači dogovorili da stanu posle recimo, 2,20, iz istog broja pokušaja, da li bi svi dobili zlatne medalje? E to bi bila istorija:)
    (deki, 8. avgust 2021 09:40)

    # Link komentara

  3. Pa ja nisam znao da se to tako odigralo. Klasicna namestaljka onda. Nula sportskog duha!
    Da im je koji slucaj sudija rekao: Pa nista, onda delite srebro, jer nema najboljeg (sto je i logicno), da vidis kako bi skakali dodatno.
    (Milorad, 8. avgust 2021 09:34)

    # Link komentara

  4. meni je ovo glupost. valjda zelis da ides do kraja pa ako bude zlato jace ce sijati, ako bude srebro dao si sve od sebe
    (pe, 8. avgust 2021 08:12)

    # Link komentara

  5. Nije olimpijski duh nego su se obojica us..li da ne izgube zlato...
    (kizami, 8. avgust 2021 08:07)

    # Link komentara

  6. To nije u duhu sportskog nadmetanja. Kao kad nameštaš u fudbalu da bude nerešeno
    (sa x, 8. avgust 2021 07:11)

    # Link komentara

  7. U jednom intervjuu koji je Tamberi dao, ispričao je kroz šta je sve prošao nakon te povrede. Rekao je da zahvaljujući Baršimu nije odustao od takmičenja, da mu je on, zahvaljujući tome što je znao kroz šta prolazi jer je i sam imao istu povredu, najviše pomagao, navijao za njega kada je skakao, tešio nakon nekih poraza. Rekao je da su odlični prijatelji i baš zato mi je neopisivo drago što su obojica krunisala karijeru na ovaj način.
    (Klara, 8. avgust 2021 06:27)

    # Link komentara