Džru Holidej na raskrsnici – u Portlandu se neće zadržati

Veteran u NBA ligi Džru Holidej iza sebe ima nekoliko turbulentnih dana.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Samo nekoliko sati nakon što je izjavio da bi mogao karijeru da završi u Milvokiju, Baksi su ga trejdovali u zameni za Demijena Lilarda.

Holidej se obreo u Portlandu, ali tu se najverovatnije neće zadržati, s obzirom na to da bi Trejlblejzersi najradije da krenu ispočetka u izgradnju tima oslanjajući se na mlađe igrače.

Prema kladionicama, trenutno su favoriti Boston Seltiksi, koji bi mogli da ponude Malkolma Brogdona i nekoliki pikova. Prethodno nisu hteli da se odreknu ni Tejtuma ni Brauna u razmeni za Lilarda.

Na drugom mestu je Majami Hit. Zanimljivo bi bilo videti da li će sa Floride ponuditi sličan paket kao za Lilarda koji je odbijen.

Iza njih slede Toronto, Klipersi, Voriorsi, Filadelfija i Čikago. Za sada je sve na nivou nagađanja, pa treba ostati i sačekati da li će se možda još neki tim umešati u ovu priču.

Zajedno sa Holidejem bi tim mogao da napusti Džerami Grent koji će biti dostupan za trejd od 15. januara. Ono što je sigurno jeste da ni jedan ni drugi nisu deo dugoročnih planova ove organizacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 26 sledeca idi na stranu