Milvoki bi da napravi strašan duo: Ima li iko odgovor na Lilarda i Adetokumba?

Košarkaš Portlanda Demijen Lilard mogao bi karijeru da nastavi u Milvokiju.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pročitajte još:

* Lilard sve dalje od Majamija – nove dve potencijalne destinacije

* Adetokumbo najavio odlazak iz Milvokija: Ako to ne osetim, neću potpisati

Nastavlja se sa spekulacijama u vezi sa njegovim trejdom, a ono što je svakog dana sve jasnije jeste da je Lilard sve dalje od Majamija.

Ekipa iz Floride je u jednom trenutku bila isključiva opcija za iskusnog plejmejkera, ali za sada nije stigla zadovoljavajuća ponuda na adresu Portlanda.

Prema informacijama NBA insajdera Marka Spirsa, Majami je ponudio Tajlera Hira i dva buduća pika prve runde, što je premalo za igrača Lilardovog kalibra.

To je otvorilo prostor da se druge ekipe uključe u trku, a među njima su i Baksi.

"Blejzersi nastavljaju da razgovaraju sa drugim timovima. Kako sam čuo sa Čikagom, Milvokijem, pa čak i Filadelfijom", navodi Spirs.

Milvoki je očigledno odlučan u nameri da ojača svoj tim i ubedi Janisa Adetokumba da ostane. Grk je nedavno istakao da ne isključuje opciju da jednog dana napusti tim sa kojim je osvojio titulu, ukoliko se na drugom mestu stvori bolja šansa za ponavljanjem tog uspeha.

Sa približavanjem nove sezone ostaje malo vremena da Portland reaguje i konačno završi sagu oko Lilarda.

Čitava situracija bi mogla da se promeni ukoliko Majami, koji je igračeva željena destinacija, poboljša značajno svoju ponudu. U tom slučaju dileme neće biti.

Kada je Milvoki u pitanju, nije jasno koga bi se oni tačno odrekli za igrača koji je u prošloj sezoni imao 32,2 poena u proseku. Iza Baksa je razočaravajuća sezona, ali i pored toga teško da će se odreći nekoga poput Krisa Midltona ili Džrua Holideja koji su bili pored Adetokumba bili najvažniji faktor talične 2021. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 26 sledeca idi na stranu