Melo: Najpotcenjeniji sam superstar

Karmelo Entoni smatra da je najpotcenjeniji superstar u NBA ligi, da bi pre osvojio titulu da je izabrao Bulse, ali da nije završio sav posao u Niksima.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli

Treći pik sa drafta 2003. godine je bio prvi strelac lige pretprošle sezone, ali ni sa Denverom ni sa Niksima nije ostvario značajniji uspeh.

On je tokom leta postao slobodan agent, ali je odlučio da ostane u Njujorku (125 miliona $ za pet godina) istakavši da ima "nedovršena posla".

"Želim da Fil Džekson zna da sam u igri, prihvatam izazov. Imam nedovršenog posla ovde, ne želim opet da osetim bol kao prošle sezone kada nismo ušli u plej-of", rekao je Entoni.

On je istakao da bi možda imao veće šanse da osvoji titulu da je potpisao za Čikago Bulse.

"Košarkaški gledano, to bi verovatno bila bolja odluka. Ali, lično, ne bih se osećao najbolje, s obzirom da sam isforsirao moj dolazak u Njujork. Moram da završim neke stvari ovde prvo", rekao je Entoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

LeBron: Kajri je naš general

Iako se u Klivlend vraća sa dva prstena, LeBron Džejms je spreman da ima sekundarnu ulogu u timu i podredi se lideru tima iz prethodnih sezona Kajriju Irvingu.

NBA ponedeljak 29.09. 11:58 Komentara: 9

Novicki vežba brži izbačaj

Veteran Dalas Maveriksa Dirk Novicki i sa 36 godina radi na svojim veštinama, a sa trenerom Holgerom Gešvindnerom odlučio je da ubrza svoj šut.

NBA ponedeljak 22.09. 18:16 -> 23:40 Komentara: 19
prethodna strana 1 / 16 sledeca idi na stranu