Vigins: U Minesoti veća sloboda

Novi košarkaš Minesote Endru Vigins rekao je da je zadovoljan prelaskom u Timbervulvse nakon što ga je kao prvog pika draftovao Klivlend.

ĐNIzvor: B92 SAD
Podeli

Novi košarkaš Minesote Endru Vigins rekao je da je zadovoljan prelaskom u Timbervulvse nakon što ga je kao prvog pika draftovao Klivlend.

Ipak, iako neće imati priliku da sarađuje sa Lebronom Džejmsom koji se vratio u Klivlend, Vigins ne žali za potezom koji je napravio.

„Mislim da je sjajna situacija kada god razmišljam o tome. Daje mi više slobode. Siguran sam da sam okružen mladim momcima koji imaju isti intenzitet i odlučnost – da stvarno pobeđuju i budu bolji svakoga dana“, rekao je Vigins.

On je rekao da ne oseća pritisak.

„Trenutno, ne osećam mnogo pritiska. Prošao sam period u kojem sam bio prvi igrač srednje škole i fakulteta i tako tih stvari. Tako da pritisak ne postoji, ne osećam ga u meri u kojoj sam to navikao“, zaključio je Vigins.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

LeBron: Kajri je naš general

Iako se u Klivlend vraća sa dva prstena, LeBron Džejms je spreman da ima sekundarnu ulogu u timu i podredi se lideru tima iz prethodnih sezona Kajriju Irvingu.

NBA ponedeljak 29.09. 11:58 Komentara: 9

Novicki vežba brži izbačaj

Veteran Dalas Maveriksa Dirk Novicki i sa 36 godina radi na svojim veštinama, a sa trenerom Holgerom Gešvindnerom odlučio je da ubrza svoj šut.

NBA ponedeljak 22.09. 18:16 -> 23:40 Komentara: 19
prethodna strana 1 / 16 sledeca idi na stranu