Neš: Sledi mi poslednja sezona

Plejmejker Los Anđeles Lejkersa Stiv Neš najavio je da će završiti igračku karijeru na kraju sledeće sezone.

SVIzvor: B92
Podeli

Kanađanin ima 40 godina, a veliki deo prošle takmičarske godine propustio je zbog povrede, pa je nastupio na svega 15 mečeva.

“Mislim da je ovo poslednja sezona za mene. Ipak, i dalje volim da igram, volim da treniram i trudim se da napredujem, ali nadam se da ću provesti još mnogo narednih godina života bez košarke. Svakako, uživaću u sledećoj sezoni“, rekao je Neš.

Dvostruki MVP NBA lige karijeru je počeo u Finiks Sansima, koji su ga draftovali 1996. godine kao 15. pika.

Posle dve sezone u Arizoni preselio se u Dalas, gde je sa Dirkom Novickim i Majklom Finlijem činio veliku trojku, da bi se 2004. godine vratio u Sanse.

U želji da stigne do titule šampiona 2012. je prešao u Los Anđeles Lejkerse, međutim do toga nije uspeo, a odigrao je svega dve utakmice u plej-ofu u dresu ekipe iz Kalifornije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Rouz stiže na pripreme SAD

Otkazi Blejka Grifina i Kevina Lava uzburkali su američku javnost, ali je sada sva pažnja usmerena najavljenom dolasku Derika Rouza u trening kamp.

NBA ponedeljak 28.07. 18:28 Komentara: 22

Naslednik Manutea Bola, Bol Bol

Pre četiri godine su se ljubitelji košarke oprostili od najvišeg igrača u NBA ligi, Manutea Bola, a za koju godinu mogli bi da uživaju u potezima njegovog sina.

NBA nedelja 27.07. 20:43 -> 21:18 Komentara: 3
prethodna strana 1 / 24 sledeca idi na stranu