Vejd: LBJ novi omiljeni protivnik

Dvejn Vejd je za razliku od Lebrona Džejmsa odlučio da ostane u Majamiju, a dosadašnjeg saigrača okarakterisao je kao novog omiljenog protivnika.

SVIzvor: B92
Podeli

Bek prošlosezonskog finaliste NBA lige je imao ponudu da takođe “ode kući“, u Čikago Bulse, međutim ostao je veran timu u kojem je proveo celu karijeru.

“Do sada sam govorio da je Kobi Brajant moj najveći protivnik, on je drugi najbolji svih vremena, ali sada, imam novog omiljenog igrača protiv koga želim da igram, to je moj bivši saigrač, Lebron Džejms“, rekao je Vejd.

“Fleš“ će sledeće sezone morati da povrati formu sa početka karijere kako bi njegov tim ostao u konkurenciji za titulu, a podršku u tome trebalo bi da ima od Krisa Boša, koji je nedavno potpisao maksimalni produžetak ugovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Rouz stiže na pripreme SAD

Otkazi Blejka Grifina i Kevina Lava uzburkali su američku javnost, ali je sada sva pažnja usmerena najavljenom dolasku Derika Rouza u trening kamp.

NBA ponedeljak 28.07. 18:28 Komentara: 22

Naslednik Manutea Bola, Bol Bol

Pre četiri godine su se ljubitelji košarke oprostili od najvišeg igrača u NBA ligi, Manutea Bola, a za koju godinu mogli bi da uživaju u potezima njegovog sina.

NBA nedelja 27.07. 20:43 -> 21:18 Komentara: 3
prethodna strana 1 / 24 sledeca idi na stranu