Mia David-Zarić i zvanično razrešena dužnosti

Vršiocu dužnosti direktorke Kulturnog centra Beograda Miji David-Zarić danas je uručeno rešenje o razrešenju sa te dužnosti, a njena naslednica na toj funkciji Ivona Jevtić dobila je rešenje o imenovanju, saopštila je Uprava Grada Beograda.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ivona Jevtić!
     (DG, 1. novembar 2014 21:03)

    # Link komentara

  2. Možda ti u Kanadi ukoliko nisi odgovorno lice i kažu samo da napustiš kancelariju i šta već ... međutim, ukoliko to rade i licima koja su odgovorna za poslovanje to nije u redu, pa makar bilo i u Kanadi. Ako ni zbog čega drugog onda zbog novca i drugih materijalnih sredstva i obaveza čije stanje treba da se zabeleži na dan primopredaje dužnosti da ne bi kasnije bilo problema.
    (Lili, 1. novembar 2014 01:13)

    # Link komentara

  3. Uopše me ne čudi što su smenili nekoga ko vredi. Ova vlast je i došla da smeni sve što valja i vredi.
    (krcko, 31. oktobar 2014 23:18)

    # Link komentara

  4. Potpuno razumem frustraciju i krajnju odluku Mije David, ali negde ipak mislim da treba ostati u igri i rusiti sistem iznutra, da se obrusi sam od sebe, jer nema kao takav neku perspektivu. Treba biti strpljiv i uporan. Na zapadu je tako--ljudi se mnogo vise organizuju i bore za ono u sta veruju, a cini mi se da mi lako odustajemo (mozda smo iscrpljeni svim desavanjima proteklih decenija). Ne znam, ali treba stvoriti aleternativu.
    (sa strane, 31. oktobar 2014 22:14)

    # Link komentara

  5. Ne podnosim te žene sa dva prezimena, opasne su ko što reče Bora Čorba.
    (Lik, 31. oktobar 2014 21:13)

    # Link komentara

  6. U Kanadi ti, po dobijanju otkaza, kazu da odmah napustis kancelariju, a obezbedjenje ti skupi i donese licne stvari napolje.. Nema hocu ovo-ono, moras da se povinujes. Tamo ne postoje socijalisticki statuti...
    (Samo kazem, ne podrzavam postupak gradskih vlasti., 31. oktobar 2014 20:57)

    # Link komentara

  7. Ova se ponasa kao da je to njena privatna firma, skupstina te postavila, skupstina te smenila.idi i ne brukaj se vise,obrukala si se za ceo zivot.Kakva je to kultura kad se tako ponasas.
    (laki, 31. oktobar 2014 20:43)

    # Link komentara

  8. Nisam od onih koji su upućeni u detalje,ali ovo mi liči na klasičnu partizanštinu i zabrinjava koliko podseća na miloševićevo vreme. Sve otvorenije se vrše politički obračuni i guše mediji. Što li se i čudim,kad je premijer miloševićev ministar za informacije.
    (Erik Bler, 31. oktobar 2014 19:38)

    # Link komentara